FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL

Eroul Farului, reproșuri către un coleg: „Putea face mai mult”

FCSB - Farul, etapa #24 +25   FOTO
FCSB - Farul, etapa #24

Articol de - Publicat luni, 05 februarie 2024 22:14 / Actualizat luni, 05 februarie 2024 22:21

FCSB - Farul 1-1. Ionuț Larie, fundașul constănțenilor, a egalat în prelungiri din penalty, apoi a analizat partida.

Larie crede că Buzbuchi, portarul Farului, putea face mai mult la golul marcat de FCSB. El a plonjat spre minge, dar a trimis-o în propria poartă, de pe linie.

Ionuț Larie, după FCSB - Farul: „Buzbuchi putea face mai mult”

„Sperăm să continuăm pe același drum. A fost o centrare bună a lui Coman, apoi mingea a intrat în poartă, portarul cred că putea face mai mult. 

Golul nostru cred că a fost valabil, dacă cei de la VAR au văzut ofsaid, e ofsaid. La penalty nu am avut emoții, știam că Ștefan [Târnovanu] stă pe loc și o să se arunce apoi. Era să fie el omul meciului.

Nu am simțit presiune, e prima dată când nu am avut emoții. Mai e mult până la finalul sezonului regular. Dacă vom câștiga următoarele 3-4 meciuri, vom fi și matematic în play-off. 

Cu FCSB e plăcut să joci, te simți fotbalist, oamenii din tribună au făcut spectacol, a fost și un ritm ok. Un astfel de meci e o bucurie. 

Lui Gică Hagi i-am cântat la mulți ani, el ne-a promis că ne face un cadou dacă nu pierdem”, a declarat Larie la Orange Sport.

VIDEO. FCSB - Farul. Galeria bucureștenilor i-a cântat „la mulți ani” lui Gică Hagi. „Regele” a împlinit azi 59 de ani

Citește și:

Gigi Becali n-a mai rezistat » L-a scos la pauză în FCSB - Farul și l-a introdus pe Florinel Coman
FCSB - FARUL
Gigi Becali n-a mai rezistat » L-a scos la pauză în FCSB - Farul și l-a introdus pe Florinel Coman
Golul Farului din derby-ul cu FCSB, anulat după 7 minute de analiză în camera VAR » Liniile trasate încurcă și mai tare faza
FCSB - Farul
Golul Farului din derby-ul cu FCSB, anulat după 7 minute de analiză în camera VAR » Liniile trasate încurcă și mai tare faza

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează