FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Eşecul cu Metalurg le-a picat prost şefilor, care i-au cerut explicaţii lui Minteuan » Băgat în şedinţă

Articol de GSP - Publicat marti, 25 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 24 ianuarie 2011 22:28

Clujenii au încasat lejer 4 goluri, pierzînd fără drept de apel în faţa echipei ucrainenilor de la Doneţk

După 13-1 cu olandezii de la FC Horst, CFR Cluj a clacat ieri în faţa ucrainenilor de la Metalurg Doneţk, scor 2-4. Eşecul le-a picat prost şefilor de la CFR. Imediat după ultimul fluier, preşedintele Mureşan şi directorul executiv Răzvan Zamfir i-au cerut explicaţii antrenorului Alin Minuteuan pentru rezultat, discuţia avînd loc pe teren, în faţa băncii de rezerve a clujenilor.

Şedinţa a durat cîteva minute, concluzia fiind trasă ulterior de Iuliu Mureşan. "Trebuie să corecteze greşelile din joc", a spus preşedintele, care i-a găsit şi circumstanţe atenuante lui Minteauan. "A fost un meci de pregătire, nu sînt neapărat supărat. În prima repriză, am jucat mai bine. Însă am luat foarte uşor golurile", a completat Mureşan.

Trădaţi de apărare
Ucrainenii au controlat tot meciul. Au condus cu 1-0, De Zerbi a egalat printr-un şut fabulos la vinclu, dar seria gafelor pe zona centrală a apărării vişinii a continuat. S-a făcut 2-1, apoi Ciprian Tănasă s-a distrat cu stînga defensivei feroviare şi a făcut 3-1. Dică a scurtat distanţa, dar ucrainenii au făcut repede 4-2, spre disperarea lui Minteuan.


CFR Cluj - Metalurg Doneţk 2-4

Au marcat pentru CFR: De Zerbi (16), E. Dică (65)

CFR (prima repriză): N. Claro - Maftei, Cadu, N. Diogo, Edimar - Hora, Mureşan, Peralta, Nicoară - De Zerbi - Traore. Antrenor: Alin Minteuan
CFR (repriza a doua): Stăncioiu - Panin, Cadu, Rada, Veloso - E. Kone, Kivuvu, E. Dică, Bud - Bastos - Bjelanovici

A intrat şi Maftei
Fundaşul adus de la Urziceni a jucat ieri din primul minut, după ce la precedenta partidă de verificare, cu FC Horst (13-1), n-a intrat din pricina unei entorse. Maftei a fost folosit ca fundaş dreapta, dar a venit în mai multe rînduri spre centru, pentru a suplini urcările lui Cadu sau Nuno Diogo.

Bud mijlocaş stînga!
Atacantul Cristi Bud a jucat pe un post inedit ieri, acela de mijlocaş stînga. Jucătorul a părut stînjenit de poziţe, nereuşind să iasă în evidenţă, după ce contra olandezilor de la FC Horst a punctat de 5 ori. Bastos a fost cel care a urcat lîngă Bjelanovici în a doua parte a reprizei secunde, cînd CFR încerca să marcheze, Bud fiind păstrat în stînga.

A schimbat portarii
Alin Minteuan i-a folosit ieri în poartă pe goalkeeperii de anul trecut, Nuno Claro şi Edi Stăncioiu. Ambii au luat cîte două goluri, dar nici una dintre reuşitele ucrainenilor nu li se poate imputa, toate venind pe fondul unor gafe ale defensivei. În partida cu FC Horst au jucat Mincă şi Amadio.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
dorelsimon
dorelsimon  •  27 Ianuarie 2011, 19:52
Postat de wishmaster pe 25 Ianuarie 2011, 10:03

dedic acest super-rezultat prietenului meu Denethor care s-a sinucis in aceasta dimineata cu Furadan ... din pacate n-o sa mai apuce sa-si vada favoritii inapoi in B! :))))

D-zeu sa-l odihneasca in pace , si sa ii ierte PACATELE.

dorelsimon
dorelsimon  •  27 Ianuarie 2011, 19:50

Ma intreb , daca euforia de la 13-1 , nu a fost fatala , pt . un meci cu o echipa mai "slaba" decat , oricare din liga 1, a noastra.Daca asa plecam , si mai si vindem atacanti , va ataca D-l Muresan , cu conditia sa se antreneze cu Minteoan.........

dorelsimon
dorelsimon  •  27 Ianuarie 2011, 19:45

Nu mai e nici Bjelanovic......Cine va marca , in afara de DE ZERBI ? Probabil , Muresan , ca este masiv , ca si Capcaunul...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează