FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU MIRCEA REDNIC

“Eu sînt şeful!”

Articol de - Publicat vineri, 18 aprilie 2008 00:00

La ieşirea de la discuţia cu Badea, Rednic era convins că el va fi noul antrenor al lui Dinamo.

– Domnule Rednic, veniţi sau nu la Dinamo?
– Da, am avut o discuţie lămu­ri­toare, mi s-a explicat exact stra­te­gia de viitor. Am semnat un con­tract pe doi ani şi am obiective clare: titlul şi grupele Ligii.


– Aţi vorbit cu domnul Dinu?
– O să am o discuţie, nu avem nimic de împărţit, pentru binele lui Dinamo vom colabora. Sînt sin­gu­rul care i-a mulţumit pentru ­a­ju­to­rul din sezonul trecut. Pe mine nu m-a de­ranjat domnul Dinu cu nimic ni­cio­dată, au fost doar lucruri care tre­buiau clarificate. S-a creat un de­par­ta­ment de scouting, şef va fi Dinu şi îi va coordona pe Ion Moldovan, Gheor­ghe Mulţescu, Costel Orac şi Iulian Mihăescu.


– Şi cine va avea putere de decizie în privinţa transferurilor?
– Eu decid ce jucători vor veni la Dinamo. Domnul Dinu şi ceilalţi scou­teri vor căuta profilul jucă­to­ru­lui de care avem nevoie. Fiecare, cu relaţiile pe care le are, va căuta soluţia cea mai bună, dar tot eu iau decizia finală. Ei vin cu propuneri, îşi vor da cu părerea, dar eu voi avea ultimul cuvînt.


– Veţi vorbi şi cu jucătorii?
– Probabil că da, dar nu acum, ci la finalul campionatului. Acum au treabă, trebuie să o ducă pe Dinamo în cupele europene. Eu nu am nimic cu nimeni, am nevoie de toţi jucătorii, dar am mai spus că aceia care cred că nu pot lucra cu mine sînt liberi să plece. S-a tot zis că am pierdut vestiarul. Păi, n-am văzut unul să iasă în faţă şi să zică ceva, ci numai sub adăpostul ano­nimatului. Ceea ce s-a întîmplat a fost doar pentru că unii dintre jucă­tori nu au acceptat concurenţa.

“Încep pe 11 iunie”

Mircea Rednic şi-a făcut deja pro­gra­mul de pregătire pentru această vară. “Ne vom reuni pe 11 iunie, apoi vom pleca într-un cantonament de 7 zile în Germania, la Duisburg, unde vom disputa două partide de veri­fi­care. Cel de-al doilea stagiu de pre­gă­tire se va desfăşura în Franţa, unde avem programate două “ami­cale”, cu Olympique Lyon şi cu O­lym­pique Marseille.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  18 Aprilie 2008, 21:26

BA PROSTILOR DE COMENTATI ANTIREDNIC SUNTETI SUPORTERI DINAMOVISTI SAU VORBITIO LA MISTO? chiar ca-si merita soarta DINAMO cu suporteri ca voi. Asta-i respectu pt. cel ce va adus ultimul titlu . VOI SUNTETI CU CIRCU TOT TIMPU. TINETI-O TOT ASA CA NICI LA ANU NU TRECETI MAI SU DE LOCUL 5. la anu si la multi ani?

 •  18 Aprilie 2008, 12:11

Rednic asa e, ai dreptate tu esti seful. Esti seful magaziei de echipament, ca altundeva nu ai cum sa fii vreodata sef. Cu atat mai putin peste Dinu, care te face sa plangi numai cand ii simti prezentza prin preajma...

 •  18 Aprilie 2008, 09:33

Prostul e interesat de cine e seful la transferurinu ca acestea sa fie bune, de valoare. Probabil ca-si doreste sa fie sef ca sa mai ia niste comisioane. Restul e pentru niste fraieri de sustinatori.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează