FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FC VASLUI 2-1

Evadare

Articol de - Publicat luni, 14 aprilie 2008 00:00

Constănţenii au răpus lejer Vasluiul şi scapă momentan din zona periculoasă a clasamentului.

Disperarea după victorie a unit aseară cele două echi­pe, separate doar de moti­vaţii. Gazdele erau flămînde după puncte pentru a mai putea scoate capul din mlaştina zonei retro­gra­dabile. Dincolo, Săndoi încă mai căuta prima victorie din palmares cu FC Vaslui. Constănţenii au început tare şi Băcilă a ratat deschiderea scorului (8). Vizitatorii au replicat timid prin şuturi marca Matei şi Frunză. Semnul întrebării asupra învingătoarei a dispărut subit încă de la deschiderea de scor a lui Nae (29), care a “paralizat” Vasluiul.

Plictiseala din repriza a doua a fost zdruncinată abia în minutul 69. Gerlem şi-a adus aminte ce ar trebui să facă un atacant şi l-a învins pe Hăisan, din apropiere. În finalul ce se apropia liniştit, Maxim a decis să stopeze o minge cu mîna în propriul careu, iar Ljubinkovici a transformat penalty-ul (88). Golul însă n-a mai contat. Zvîcnirea moldovenilor a venit prea tîrziu pentru a mai zdruncina succesul oamenilor lui “Săpăligă”.

“Sînt şanse reale să scăpăm de la retrogradare. Mai avem nevoie de încă cinci-şase puncte”
Gh. Bosânceanu, patron Farul

HăIsan şi-a spart capul

Portarul oaspeţilor, Cristi Hăisan, a apărat în ultimele 20 de minute cu un bandaj masiv pe frunte. Căpita­nul vasluienilor şi-a spart capul du­pă ce a fost lovit involuntar cu cotul de Nanu la un duel în careu. La final, Hăisan a acuzat dureri puternice şi s-a întins pe gazon cerînd inter­ven­ţia medicilor (foto). “Nu e nimic grav. Va avea nevoie de cîteva punc­te de sutură”, a liniştit Emil Săndoi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  16 Aprilie 2008, 00:09

Stitzi ce nu intzeleg eu ? De ce mai joaca inaptu ala de nanu ... pe care l`am vazut si cu iasul , pandurii , UTA si Vaslui ... pe bune ... e bot . Da`tzi`l afara , e jucator de B. N`are ce cauta la faru ... trimitetzi-l inapoi la tulcea

 •  15 Aprilie 2008, 12:37

Departe de a fi multumit ce se intampla la Farul,cred ca daca jocul ramane la acelas nivel,putem sa ramanem in "A".Pentru cei ce au vazut blat,da,asa e numai ca el a fost indirect in sensul ca vasluienii au venit sa salveze echipa fara identitate,Ceahlaul.Acum suporterii se pot recunoaste dupa intelepciunea de a lasa liniste inca etape,urmand apoi indiferent de deznodamant sa ceara "capete".Asadar cateilor ros-albastrii,ros-albi,albi-visinii,mioveni,buzoieni sau transnistren

 •  14 Aprilie 2008, 14:03

...blat, blat, blat,...Porumboiu e la negotz cu dobrogenii.. :)))))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează