FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV 5 lucruri neștiute despre noul pariu al Stelei » "Salariile din Algeria sînt mai bune decît cele din România"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iulie 2015 09:45

Gigi Becali a anunțat că Steaua l-a transferat pe mijlocașul Jugurtha Hamroun, 26 de ani, care în returul sezonului trecut a jucat la Oțelul.

În martie, Gazeta Sporturilor a făcut un interviu cu algerianul, iar mijlocașul vorbește despre viața lui și experiența din România.

GSP.RO îți prezintă interviul pe care algerianul l-a acordat Gazetei și îți prezintă cinci lucruri neștiute despre noul transfer al Stelei.

Cum a ajuns în România

"Impresarul meu îl cunoştea pe directorul sportiv de la Oţelul, Ovidiu Burcă. El s-a arătat interesat de mine.

Aveam de ales între a mă întoarce în Bulgaria, unde am mai jucat, sau a veni în România. Deşi m-am simţit foarte bine în campionatul bulgar, aveam nevoie de o nouă provocare, de o nouă cultură", spunea Hamroun în interviu.

Unde a mai jucat

Jugurtha Hamroun, 26 de ani, a făcut junioratul la Guingamp, în Franţa, apoi a bifat echipe precum Cernomoreţ Burgas, din prima ligă bulgară, şi Karabukspor, din prima ligă din Turcia, la Galați, iar acum porneşte o nouă aventură la Steaua

Cea mai plăcută amintire

"Cînd am fost chemat la naţionala Algeriei, chiar dacă a fost doar lotul sub 23 de ani. Să joci pentru naţionala ţării tale cred că este cel mai dorit lucru de către un fotbalist".

Experiența din Algeria

"Am jucat doar 6 luni în campionatul algerian anul trecut. A fost o experienţă foarte frumoasă doar că, din păcate, acolo sînt doar terenuri sintetice. Și uneori e prea cald, atît de cald că nu poți nici să te antrenezi! 

Sînt foarte mulţi bani în Algeria! Cred că salariile sînt chiar mai bune decît cele din România, mai ales la echipele importante din Algeria. Poţi duce o viaţă bună doar din prime, mai ales că acolo costurile nu sînt mari".

primele impresii despre românia

"Da, îmi place România. Îmi aminteşte de Bulgaria. Dar parcă este mai bine ca la vecinii voştri. Galaţi este un oraş mic, iar din Bucureşti nu am apucat să văd mai nimic. Toată lumea mi-a spus că Bucureşti este un oraş mare, frumos şi de-abia aştept să îl cunosc. 

Am rămas plăcut surprins să găsesc nişte oameni calzi, primitori. Iar atmosfera de la echipă este uimitoare! Îmi aduc aminte că a fost foarte dificil cînd am ajuns în Bulgaria. Simţeam că oamenii de acolo nu mă plăceau. Aici, în schimb, de la început m-am simţit minunat".

"Lumea în Algeria a auzit de Hagi. De asemenea, ştiu şi de alte nume importante: Adrian Mutu, Cristian Chivu" Jugurtha Hamroun

500.000 €este cota lui Hamroun

În returul sezonului trecut, Hamroun a impresionat în tricoul Oțelului. Mijlocașul de bandă a jucat 11 meciuri și a marcat de patru ori. 

6.18
este media notelor acordate de GSP lui Hamroun, fiind al doilea după Cernat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
gerulozaurus
gerulozaurus  •  07 Iulie 2015, 14:58

baa ce ciudat, acum un an sau doi cand intram pe GSP cu gerula666, spuneam ca daca echipele din Romania doresc jucatori buni, tehnici si ieftini, sa caute prin Algeria-tara care ne-a si batut recent la fotbal, dar nu ma asteptam sa vad deja 2 la Steaua...hmm, ia sa-mi dorec eu ca Dinamo sa retrogradeze anul asta :D

randoom_._
randoom_._  •  07 Iulie 2015, 14:13
Postat de zidane92 pe 07 Iulie 2015, 12:41

Pai Stefan Radu vrea sa joace in nationala Romaniei nu a Stelei Pipera!Mai aratati-mi si mie o tara din lumea asta in care in ultimii 30 de ani au fost antrenori numai de la o echipa si jucatorii convocati sunt vreo 6-7 de la steaua si cand steaua e in afara primelor 5 din clasament!

pentru ca Steaua facea cele mai multe puncte in europa,pentru Romania. indiferent ca era pe locul 1 sau 6. asta este doar dovada ca ne-au furat astia de nu am castigat,campionatul. de aia, in ultimi 3 ani s-a pus mai mult accent pe trofee,dar culmea,in europa tot Steaua a adus detasat cele mai multe puncte. asa ca,Steaua ca termina pe 6 sau pe 1,tot cele mai multe puncte aduce din europa asa ca,din momentul 2012 au inceput sa fie foarte importante si trofeele. la un calcul simplu,in momentul de fatza,avem asigurat faptul ca nu o sa ne mai depaseasca la trofee nicio echipa din Romania in urmatorii 50 de ani.

randoom_._
randoom_._  •  07 Iulie 2015, 14:09
Postat de johnconstantine. pe 07 Iulie 2015, 12:52

mama cel mai bun daca nu semna era facut praf a se vedea articolul cu martinis si croitoru ..sa fim seriosi jucatori de duzina ..iei jucatori de la retrogradate si ai pretentii de cl ...

logan,tu tot *** ramai. pai asta a venit in iarna la otelu,cand otelu era deja retrogradata. si messi daca venea,nu mai putea face nimica. in schimb,hamroun a dat 4 goluri in cele 11 meciuri jucate si nu este atacant. dar martinus ala este o *** de jucator si eu am spus asta chiar inainte sa nu se intelega cu Steaua. culmea si dinamovistii au spus la fel,ca este o ***. tu l-ai vauzt cum a jucat cu gruzinii aia? a fost dezastru.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează