INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TOP

EXCLUSIV A intrat în elită! Performanță remarcabilă pentru un stelist: a avut nevoie de doar 11 meciuri

Gnohere, 30 de ani, a marcat joi al 18-lea gol pentru FCSB ]n actualul sezon, în toate competițiile // FOTO: RAED KRISHAN
Gnohere, 30 de ani, a marcat joi al 18-lea gol pentru FCSB ]n actualul sezon, în toate competițiile // FOTO: RAED KRISHAN

Articol de , - Publicat sambata, 24 februarie 2018 12:28

Gnohere a devenit, în urma celor două goluri reușite în "dubla" cu Lazio, cel mai bun marcator străin al Stelei în cupele europene!

De doar 11 meciuri în Europa a avut nevoie Harlem Gnohere pentru a scrie istorie! Cu golul de la Roma, "Bizonul" a izbutit să-i depășească într-un top select pe Federico Piovaccari, Pantelis Kapetanos sau Adi Rocha.

Dacă în tur reușita francezului a contat și a adus victoria trupei lui Dică, 1-0, de această dată scorul era deja 5-0 pentru laziali, iar calificarea tranșată. Totuși, golul a fost important pentru francez. Harlem a ajuns la 5 goluri în eurocupe pentru FCSB, devenind cel mai prolific străin din istoria clubului.

În ierarhia generală, i-a egalat pe Claudiu Keșeru, Vali Badea, Gheorghe Constantin, Marcel Răducanu și Jean Vlădoiu. Jucătorul român cu cele mai multe goluri în Europa e Marius Lăcătuș, 17.

50 de jucători străini
au evoluat pentru Steaua în cupele europene. Dintre aceștia, 21 au reușit să înscrie cel puțin un gol

Favorit să iasă golgeter în L1

După disputarea a 25 de etape din prima divizie, Gnohere e cel mai bun marcator al competiției, la egalitate cu George Țucudean, amândoi având 12 reușite.

Casele de pariuri îl văd însă pe "Bizon" favorit să câștige acest trofeu personal la finalul sezonului, având cota 2,50.

Țucudean are 3,00, iar Gustavo, de la Universitatea Craiova, are 9,00. Există o cotă specială pentru ca FCSB să câștige campionatul și Gnohere să iasă golgeter, 5,00.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
corectu
corectu  •  24 Februarie 2018, 16:56

Ce gol!Mai rar.De ce nu intreaba nimeni de el?

juliusmad
juliusmad  •  24 Februarie 2018, 15:39

adi rocha :)))

nicky_ghimpele
nicky_ghimpele  •  24 Februarie 2018, 15:35

au inceput sa se inbete *** cu apa rece

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează