FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

EXCLUSIV Absență de marcă pentru Steaua la finala Cupei » Jucătorul va rata și startul sezonului viitor: "Îmi pare rău!"

Articol de - Publicat vineri, 29 mai 2015 10:12

Steaua va juca finala Cupei României de duminică împotriva Universității Cluj fără Fernando Varela.

Internaționalul din Insulele Capului Verde s-a accidentat la mușchii aductori și va fi operat.

Perioada necesară pentru recuperare: o lună! O veste cu adevărat proastă pentru Steaua, întrucît Varela va rata astfel aproape toată pregătirea din vară, implicit și startul sezonului următor.

"Încă de la meciul cu ASA de la București am jucat accidentat. Nu puteam să ratez acest final de sezon, trebuia să fiu alături de echipă. Din păcate chiar și la meciul cu Iași am simțit dureri mari la picior, dar mi-am dorit să joc și așa. În această seară mă voi opera la aductori. Trebuia să vină și momentul ăsta. Îmi pare rău că nu voi fi alături de colegi la finala Cupei, dar cu siguranță vor face totul să cîștige al treilea trofeu din acest sezon", a spus Varela pentru GSP.ro.

Pe lîngă Varela, Steaua nu-i va putea folosi în finala Cupei României pe Tănase și Filip, ambii accidentați, dar nici pe Prepeliță și Arlauskis, suspendați. Mijlocașul a fost eliminat pentru o intrare dură la meciul cu FC Botoșani, în timp ce portarul a văzut cartonașul roșu din postura de rezervă la meciul de la Iași.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (15)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Mai 2015, 20:43

nu conteaza,respect varela,ii batem pe u ,oricum

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  29 Mai 2015, 15:12

numai fraierii pleaca dupa fenta asta! "operatia" consta intr-un transfer, probabil in franta sau rusia

de.talie.mondiala
de.talie.mondiala  •  29 Mai 2015, 14:34

RNB - BUCHARESTER - culorile ROSU-NEGRU dispuse orizontal.Ati vazut ca si BARCELONA sezonul viitor va avea dungile asa :)) dupa cum spuneam eu pe aici. RNB - BUCHARESTER !!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează