FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Absență nemotivată de la reunirea lui Dinamo! Motivul pentru care un om de bază a luat această decizie + ce rol are Negoiță

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 11:09

Portarul lui Dinamo, Jaime Penedo, i-a anunțat pe șefii echipei că nu reveni la reunirea echipei, lucru care s-a confirmat azi.

Panamezul de 36 de ani, singurul jucător din Liga 1 care va participa la Campionatul Mondial din 2018, nu s-a înțeles cu finanțatorul Ionuț Negoiță cu privire la procentul pe care-l va încasa din suma pe care FIFA o va da către Dinamo.

Penedo cere 100.000 de euro, jumătate din suma pe care Dinamo o va încasa pentru participarea panamezului la Campionatul Mondial din Rusia.

Portarul lui Dinamo nu s-a prezentat la reunirea de la Săftica, lucru pe care antrenorul Vasile Miriuță l-a aflat după conferința de presă susținută dimineață:

"Penedo trebuia să fie azi. Nu știu dacă e aici. N-am apucat să-l văd. Dacă nu va fi aici, e un regulament și va suporta consecințele. El are contract cu noi și sper să nu facă vreo prostie".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
randoom.__
randoom.__  •  08 Ianuarie 2018, 22:15

incredibil,niciun comment,la un articol in care ti-ai putea bate joc de rinamo aka rusinea romaniei 5 zile non stop.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează