FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

EXCLUSIV ANAF a intervenit în forță în cartierul Domus din Pipera » Ionuț Negoiță e principalul vizat

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iunie 2017 12:59

Nu se opresc problemele pentru omul de afaceri Ionuț Negoiță, patronul clubului Dinamo. Sursele Gazetei susțin că, în jurul orei 12:00, mai mulți angajați ai ANAF au intervenit în forță în cartierul Domus din Pipera pentru a pune sechestru pe mai multe bunuri ale afaceristului.

Din primele informații, cartierul Domus este construit de Negoiță, iar în acest ansamblu rezidențial, patronul dinamovist mai deține două case, un parc, dar și mai multe mașini, pe care FISC-ul va pune sechestru. Complexul din Pipera, din comuna Voluntari, a fost construit de către societatea Domus Stil, parte a RIN Group al fraților Robert și Ionuț Negoiță.

Nu este pentru prima dată când Ionuț Negoiță și fratele său, Robert, au probleme cu ANAF-ul. S-a mai întâmplat în octombrie 2015, atunci când au fost executaţi silit de FISC, care încearca să recupereze 28 de milioane de euro, bani reprezentând TVA neplătit din tranzacţiile imobiliare. La acel moment, 14 apartamente şi 290 de locuri de parcare aparţinându-le celor doi au fost vândute la licitaţie, la preţ de chilipir, dar în urma acestei acţiuni statul a recuperat doar 1,3 milioane de euro din datoria totală.

Până în acest moment, Ionuț Negoiță nu a putut fi contactat pentru a comenta evenimentele care sunt în desfășurare. Conform TOP 300 Capital, patronul clubului Dinamo are o avere estimată la 105 milioane de euro, bani veniți din fotbal, imobiliare și hoteluri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (105)
zizu
zizu  •  10 Iunie 2017, 10:08
Postat de Iulian Tecuceanu pe 10 Iunie 2017, 08:51

Sunteti subiectivi in stiri,***.***si cand era in puscarie il ridicati in slavi.N-am sa mai deschid pagina voastra

dar faptul ca unul sau altul fac diversi oameni in fel si chip,securisti,se leaga de religia lui negoita,nu e nimic ptr voi? aceste acuzatii pot fi probate sau dovedite? scoala tabultocica

535347973305441
Iulian Tecuceanu  •  10 Iunie 2017, 08:51

Sunteti subiectivi in stiri,***.***si cand era in puscarie il ridicati in slavi.N-am sa mai deschid pagina voastra

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  10 Iunie 2017, 07:29
Postat de daweroirl pe 10 Iunie 2017, 06:35

De unde *** ai mai apărut si tu doctule !? Când singurele carti citite sunt cele de poker si scrisul de mana duce la fractura ...doar rinamo București !

crezi tu ca ar trebui sa va imite si sa citeasca operele din inchisoare ale marilor scriitori de la fcsb,cu care acestia si au obtinut libertatea?

Vezi toate comentariile (105)
Comentează