FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Andrei Prepeliță, 3 întâmplări INEDITE cu Gigi Becali, Adrian Mititelu și Cornel Penescu! Cum s-a ridicat și a plecat de la palat + ce crede că a greșit fostul patron al Craiovei

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2019 11:25

Andrei Prepeliță a fost invitatul lui Costin Ștucan de marți dimineață de la GSP LIVE. Mijlocașul trecut pe la FCSB, Craiova, FC Argeș și Concordia Chiajna a lucrat în cariera sa cu 3 patroni dintre cei mai vocali pe care i-a dat fotbalul românesc. 

„Prepe” a povestit întâmplări cu fiecare dintre ei. Motivul pentru care Penescu a intrat în fotbal, ce crede că a greșit Adrian Mititelu, dar și cum au decurs primele sale întâlniri cu Gigi Becali

„Mititelu e un tip sufletist, dar de multe ori și-a depășit atribuțiunile. Se implica în echipă. Tot timpul era acolo. El voia să facă bine probabil, erau banii lui. Eram ca și copiii lui. Aveam oferte bune, dar îi era greu să se despartă de noi”, a zis Prepeliță. 

...despre Gigi Becali: „Îmi aduc aminte că Gigi a venit o dată la noi în autocar, când eram la FC Argeș. Atunci când am jucat fără suporteri pe Ghencea și striga la Sorin Cârțu de la lojă. Tot spunea că o să mă ia pe mine”. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
2169651889745528
Calin Susman  •  26 Februarie 2019, 15:31

Se vede ca da greu din casa....

univ_craiova1
univ_craiova1  •  26 Februarie 2019, 12:25

Mititelu a fost un prost putea sa facă mare echipa cu piturca antrenor dar asta e când ești prost mori prost și falimentezi iar apoi faci alta echipa și spui ca aia e continuitoarea echipei falimentate:))))) csf n-csf!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează