FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV Astra e gata să dea lovitura » S-a înțeles cu un jucător care a trecut pe la Everton

Articol de - Publicat miercuri, 31 august 2016 18:08

Astra caută în continuare înlocuitor pentru Boldrin și De Amorim, iar astăzi s-a înțeles cu Araz Abdullayev (24 de ani) de la Neftchi Baku.

Fotbalistul joacă coordonator, dar o poate face și în benzi. Formația giurgiuveană s-a înțeles atât cu clubul cât și cu jucătorul, rămânând acum să semneze contractul.

Araz Abdullayev e căpitanul lui Neftchi Baku, iar în 2012 a trecut și pe la echipa U23 a lui Everton, unde însă n-a jucat deloc.

400.000 €e cota de transfer a lui Araz Abdullayev

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
grandetorito
grandetorito  •  31 August 2016, 19:11
Postat de moshu_shukaru pe 31 August 2016, 19:02

Mai dă un bunghi (și) pe Digi. A început distracția.

Ma obosesc rau sutele de comentarii, care mai de care mai aberante... Sunt pe ala cu meciul de azi :) Si cred ca sunt singurul!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  31 August 2016, 19:10

Dupa ce a pierdut fostul capitan acum 3 luni de zile acum l-a pierdut si pe actualul !! Bravo conducerea !!

brancusi
brancusi  •  31 August 2016, 19:04

In opinia priceputului care a scris acest articol suntem pe un drum realmente exceptional,ne-am putea orienta si catre alti jucatori care fie au trecut pe la echipa de prescolari a lui Real,la U18 la Dortmund sau old boys la Juve si au efectuat intre 5 si 10 antrenamente la acestea.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează