FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Atmosferă explozivă la Dinamo! Detalii din culise: Miriuță are o clauză secretă, iar între jucători și conducere e un butoi cu pulbere

Articol de GSP - Publicat marti, 31 octombrie 2017 16:24

Situaţia la Dinamo este una explozivă după înfrângerea cu Viitorul, 0-4, din etapa a 16-a din Liga 1.

Potrivit informaţiilor GSP.RO, antrenorul Vasile Miriuţă are trecută în contract o clauză potrivit căreia trebuie s-o ducă pe Dinamo pe un loc de play-off până la finalul anului 2017.

În caz contrar, antrenorul poate fi demis de conducerea clubului roş-alb. În prezent, Dinamo este pe locul 7, cu 21 de puncte, şi este la 3 puncte de locul 6. Până la finalul anului, echipa alb-roşie se va mai lupta cu Gaz Metan, CFR Cluj, CSM Poli Iaşi, Sepsi şi FC Voluntari.

Situaţie tensionată

După încă o înfrângere şi diminuarea şanselor de accedere în play-off, situaţia la Dinamo este extrem de tensionată, iar între jucători şi conducere există o stare de nervi, mai ales după escapada unor dinamovişti, care au petrecut şi au băut în seara de dinaintea meciului cu Aerostar Bacău, 1-0, din Cupa României.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
mosvasile
mosvasile  •  31 Octombrie 2017, 20:22

Da,Miriutza trebuie demis ! Uitati-va la Gheorghe Hagi,ce poate sa faca cu la Viitorul,cu niste tineri necunoscuti si cu doi jucatori luati de la "fier vechi"-Eric si Cutzudean al nostru,care el singur a decis rezultatul ! Trebuie sa plece fie si pentru caracterul lui duplicitar?Cum sa dai vina pe jucatori ca sa iti aperi postul ?Cum mai poate sa lucreze cu ei ? Contra a facut minuni cu aceiasi jucatori,numai pentru ca jucatorii il simteau ca este de al lor !La fel si Sumudica la Astra !

lapusneanul
lapusneanul  •  31 Octombrie 2017, 18:15
Postat de calinescu_ pe 31 Octombrie 2017, 17:11

CONDUCEREA E VINOVATA 100 %....!!!!!! EXCLUS NEGOITZA .....!!!! CONTRA A DISTRUS O ECHIPA FRUMOASA CARE BATEA STEAUA CAND VOIA .....!!!!! MI-AM DAT SEAMA CA URMEAZA CEVA RAU CAND L-AU ADUS PE ALBIN CU SAL;ARIU DE 150000 IAR EL NU JUCA ABSOLUT NIMIK ....!!!!INDIVIDUL ASTA , MARE PRIETEN CU MUTU , CONTRA SI BOKILA ,MARE IUBITORI DE CLUBURI SI PETRECERI DE LA CARE S-AU MOLIPSIT SI MAI TINERII NOSTRI ....!!!!! MIRIUTZA A VENIT SA RECONSTRUIASCA .....!!!!!! DAR EL JOACA TOT CU ROMERA (NOTA -1) , CU NASCIMENTO )TOT MINUS 1 ) , SOLOMAO .....!!!!!!! IL MAI ADUCE FUNDAS CENTRAL PE DUDEA ....!!!!!! EL TREBUIA SA RECONSTRUIASCA MIJLOCUL .....!!!!!! CAND SPUNEAM CA ANTON E FOTBALIST DE "B" MULTI M-AU HULIT ....!!!!! CAND SPUNEAM SA-I ADUCEM PE ERIK , TUCUDEAN SI MARC AU SARIT IN SUS ....!!!!!!!!! CATA NEVOIE AM AVEA DE EI ....!!!! CAND SPUNEAM CA LAZAR TREBUIE PASTRAT CU ORICE PRET NIMENI NU L-A APRECIAT ....!!!!!!!! PUTEAM AVEA ECHIPA CARE SA BATA PE ORICINE ....!!!!!!! AVEAM UN SINGUR INCHIZATOR DE MESERIE, BUSULADZICI, LA CARE RENUNTAM .IN LOC SA MAI ADUCEM 2 DE VALOARE ...!!!!! CATI BABI A LUAT DINAMO PE NISTOR , BUSULADZICI SI BUMBA ???????? NU E MOMENTUL SA ARUNCAM TOT LA GUNOI ...>!!!! NU POTI RENUNTA LA NEDELCEARU SI COSTACHE CARE SUNT VARFURILE GENERATIEI LOR ....!!!!!!! TREBUIE CRESCUTI INTR-UN MEDIU PROFESIONIST ....!!!!!!!

filip si oliva inchizatori.......cu asta am spus tot in legatura cu cunostintele tale in materie de fotbal...hahahaha......

geo.b.
geo.b.  •  31 Octombrie 2017, 17:41

" Potrivit informaţiilor GSP.RO, antrenorul Vasile Miriuţă are trecută în contract o clauză potrivit căreia trebuie s-o ducă pe Dinamo pe un loc de play-off până la finalul anului 2017. În caz contract, antrenorul poate fi demis de conducerea clubului roş-alb." De ce sa fie demis antrenorul,in astfel de situatie ??? ATRENORUL JOACA ??? Antrenorul este "actorul" principal ? Pai in astfel de situatii antrenorul este foarte usor de indepartat de catre jucatori,in cazul in care acesta "pune piciurul in prag" sau "da militaria jos din pod".Pai este destul ca Filip sa-l puna pe Nedelcearu impotriva lu Miriuta si ii "tranteste" cinci sase meciuri,ca sa isi atinga scopul,sa-l indeparteze pe antrenor.Am dat un exemplu doar,dar care poate fi luat in seama.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează