FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Au "ochit" și un francez » VIDEO Steaua vrea să aducă un jucător care a evoluat doar în Ligue 2 pînă acum

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2015 00:00

Campioana continuă să scotocească pe piața transferurilor. O variantă ivită pentru steliști e Romain Grange, 26 de ani, care a jucat pentru Nancy în ultimele trei sezoane, iar anterior a fost al lui Chateauroux, tot în liga secundă din Hexagon. 

Grange e mijlocaș ofensiv și poate acoperi ambele benzi ale terenului, o zonă în care roș-albaștrii mai au nevoie de întăriri. "Avem pe majoritatea posturilor cîte două soluții, dar asta nu e suficient. Trebuie să avem dubluri apropiate valoric!", crede Rădoi.

Pe banda dreaptă a atacului e doar Adi Popa, eventual și Chipciu în caz de urgență. Iar pe stînga nu e nimic clar, întrucît Tănase tot mai speră să se transfere în străinătate.

Campioana caută jucători noi chiar dacă turul 1 preliminar din Champions League e foarte aproape. Prima manșă se va disputa pe 14 sau pe 15 iulie, așa că fotbaliștii care vor fi achiziționați în perioada următoare nu vor beneficia de prea mult timp de pregătire și de adaptare. Ei ar fi utili însă în campionat și în fazele viitoare ale Ligii.

54 de meciuriși 5 goluri are Grange în trei sezoane petrecute la Nancy, unul în prima ligă și două în Ligue 2

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (10)
ortega
ortega  •  29 Iunie 2015, 19:56

Ochesc rumegătoarele de zici că-s la tir , dar țintesc doar Toșci , juniori de la Brașov și alte gloabe gratis ...

yoalexander
yoalexander  •  29 Iunie 2015, 13:26
Postat de blacksun_14 pe 29 Iunie 2015, 12:09

esti bun de football manager, in realitate nu se rezolva transferurile cu un click

Nu, nu se rezolva transferurile cu un click, ci se rezolva cu determinare, viziune si dorinta de a face performanta. Atata timp cat Gigi Becali cauta numai jucatori care nu reusesc sa dea o pasa de gol sau sa marcheze nici in Ligue 2, atunci cum crezi ca se face performanta? In plus, nu e ca si cum ar fi un pusti gata sa creasca. Are 26 de ani! Jucatorii mentionati de mine fac performanta in campionate similare celui al nostru si sunt jucatori transferabili, care nu costa mult si care nu se afla la echipele de top din acel campionat. Mai ales ca au sansa sa joace in CL, nu inteleg de ce nu ar veni la Steaua si de ce Becali este atat de "incuiat" incat sa creada ca face performanta in acest fel. Daca totul se rezuma doar la un castigat de campionat si atat, atunci mai bine face o echipa doar de romani cu experienta buni si pusti de perspectiva si gata....

blacksun_14
blacksun_14  •  29 Iunie 2015, 12:09
Postat de yoalexander pe 29 Iunie 2015, 11:36

Adica ei vor sa aduca un mijlocas ofensiv central de 26 de ani (deja dezvoltat) care in ultimul sezon de Ligue 2, in 21 de meciuri a dat 3 goluri si nici o pasa devisiva? Decat sa aduca un mijlocas de pomana din Ligue 2 nu mai bine il aduc ca atacant tot din Ligue 2 pe Mickael Le Bihan care, in 36 meciuri a dat 18 goluri sau pe Jonathan Kodjia care, in 28 de meciuri a dat 15 goluri... si vreti mijlocasi buni care sa dea si goluri si multe pase decisive? Sunt in Austria destui si ok la pret, de ex.: Stefan Nutz (33 m, 6g, 12 ass), Thorsten Shick( 33m, 5g, 13 ass), Philipp Schobesberger(27m, 8g, 8ass). Sau din Elvetia cu Jakob Jantscher(33m, 6g, 11ass), Renato Stefen (34m, 8g, 9ass), Yassine Chikhaoui(31m, 8g,7ass)....daca ati cauta...ati gasi jucatori mult mai buni la acelasi pret sau, chiar daca mai scumpi, investitia s-ar merita.

esti bun de football manager, in realitate nu se rezolva transferurile cu un click

Vezi toate comentariile (10)
Comentează