FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV » Badea a adus cumpărător din Orient! "Vor fi investiții majore! Investiții mai mari decât ce a făcut până acum Gigi Becali!"

Articol de - Publicat luni, 19 martie 2018 22:00

Nicolae Badea, fostul acționar al lui Dinamo, a găsit grupul de investiții care negociază cu Negoiță preluarea clubului, iar Adrian Thiess este intermediarul. Acesta spune că noii investitori vor băga mai mulți bani decât Gigi Becali la FCSB.

Ionuț Negoiță a semnat un precontract de vânzare a clubului Dinamo cu un grup de investiții din Orientul Mijlociu, care are birouri și în Anglia, grup care i-a fost prezentat finanțatorului dinamovist chiar de Nicolae Badea, cel de la care Negoiță a luat ultimul pachet de acțiuni pentru a deveni majoritar în 2013.

Sursele Gazetei susțin că Badea nu vrea să apară în afacere, așa că îl folosește pe Adrian Thiess ca "interfață", așa cum GSP a anunțat în exclusivitate încă de săptămâna trecută. Aceleași surse susțin că Negoiță s-ar fi deplasat în Dubai în februarie pentru a discuta cu Thiess și cu reprezentanții fondului de investiții din Orientul Mijlociu. Nicolae Badea ar vrea ca Negoiță să vândă Dinamo pentru a-și recupera datoria de 2.000.000 de euro. Patronul lanțului hotelier RIN a luat în 2013 pachetul de acțiuni al lui Badea, dar l-a tot amânat pe șeful de la Computerland cu plata. Aceste amânări l-ar fi costat pe Negoiță o dobândă de 1.500.000 de euro, adică, în total, acesta trebuie să-i returneze lui Badea 3,5 milioane de euro.

"Badea are un rol important în vânzare!"

Contactat de reporterii Gazetei, Thiess a confirmat subiectul și a detaliat: "Eu nu sunt în Dubai acum și nici nu sunt cu domnul Negoiță. Știți dumneavoastră ceva, dar nu s-a întâmplat nimic în Dubai. Cât despre domnul Badea, pot spune că a fost prima persoană de legătură în momentul în care s-a pus problema implicării mele în calitate de consultant al potențialului cumpărător. Era firesc să apelez la domnul Badea pentru că dumnealui cunoaște situația clubului. Mai ales că deține sechestru pe 22% din acțiuni. A fost încântat de ce i-am spus și de ce vor să facă potențialii cumpărători. L-am rugat pe domnul Badea să faciliteze toată comunicarea între mine, potențialul cumpărător și domnul Negoiță. Dumnealui are un rol important și dorește ca vânzarea să aibă loc. Și ieri am vorbit!" 

"Din punctul de vedere al seriozității potențialilor cumpărători nu e nicio îndoială. Când vor considera că trebuie să își facă publică identitatea, va fi o surpriză majoră pentru tot fotbalul românesc"
Adrian Thiess

"Cred că era timpul să se întâmple așa ceva, vor fi investiții majore! Investiții mai mari decât ce a făcut până acum Gigi Becali!"
Adrian Thiess

13,4 milioane de €valorează lotul lui Dinamo în acest moment, conform transfermarkt.de

N-are palmaresul!

Ionuț Negoiță nu deține brandul, stema și culorile clubului Dinamo. Societatea FC Dinamo 1948 patronată de șeful de la RIN are doar drept de folosință din partea lui Nicolae Badea prin societatea ASC FC Dinamo. Deci Badea trebuie implicat în toate discuțiile pentru o eventuală vânzare. Badea are control și asupra unei părți a acțiunilor lui Negoiță pentru că l-a executat silit pe actualul patron al lui Dinamo pentru datoria deja celebră de 2.000.000 de euro, la care s-ar adăuga o dobândă de 1,5 milioane. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (113)
de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  21 Martie 2018, 22:16

Vin arabii, vin!!! Dar vin să facă moschee în Groapă, că doar acolo întâmpinau musulmanii Ramadanul în Bucureşti!!!

luciann
luciann  •  20 Martie 2018, 19:28

Pai parca erau din GB, acum sunt din Golf!?:)))

mosvasile
mosvasile  •  20 Martie 2018, 15:57

Vrajeala!*** vrea sa retrogradeze Dinamo,iar in B ii va desfiinta!Hai odata, DNA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (113)
Comentează