FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV BĂLGRĂDEAN LA FCSB // Alegere incredibilă! Gigi Becali aduce un fost dinamovist în locul lui Vlad: "Da, pe el îl vreau"

Articol de , , - Publicat luni, 19 februarie 2018 12:55

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, după greşelile lui Andrei Vlad din derby-ul cu Dinamo,  2-2, că va transfera un portar de urgenţă, astăzi, în ultima zi în care se poate face acest lucru. GSP.ro a aflat că acesta este Cristi Bălgrădean, fost la Dinamo!

Sursele Gazetei susțin că în această dimineață Cristi Bălgrădean (29 de ani), portarul celor de la Chiajna, a discutat cu cei din club rezilierea contractului. El se afla în conflict cu șefii clubului și era exclus din lot de către antrenor. "Bălgrădean a discutat în această dimineață rezilierea contractului. Din primele informații acesta a fost deja contactat de cei de la FCSB pentru a semna astăzi. Bălgrădean va renunța la o parte din banii pe care-i avea de luat de la Chiajna pentru a merge la Steaua. În plus, cei de la FCSB vor plăti și o sumă de bani", au precizat surse autorizate pentru GSP.ro.

Sunat de către reporterii GSP.ro, Gigi Becali a fost evaziv în declarații, nedorind să dea mai multe informații: "Da, da, astăzi iau portar! Iau portar! Da, îl iau pe Bălgrădean! La revedere!".

Contactat de GSP.RO, Bălgrădean a fost și el expeditiv: "Vă rog mult, nu pot să vorbesc acum! Chiar nu pot!". 

Alegerea lui Becali surprinde, având în vedere că Bălgrădean e un portar care a comis-o de mai multe ori în carieră. De asemenea, portarul e ieșit din circuitul Ligii 1 de două luni, fiind trimis disciplinar la echipa a doua a Concordiei. 

De-a lungul carierei, Bălgrădean a mai jucat la Minerul Lupeni, Atletico Arad, Liberty Salonta, UTA, Dinamo, Unirea Urziceni și U Craiova.

"Pufi" Bălgrădean mai poate semna cu FCSB până la miezul nopții, când se închide perioada de transferuri. 

700.000 €este valoarea lui Bălgrădean conform celor de la transfermarkt.de

"Am greşit că l-am dat pe Niţă. Toată vina e numai a mea, i-am spus lui Dică. El și MM mi-au spus că dacă îl dau pe Niţă e posibil să pierdem campionatul. Am pierdut deja patru puncte pe mâna lui Vlad. Al doilea gol cu Dinamo nu ai voie să-l iei. Eu dacă eram în poartă apăram mingea aia! Apăra oricine. Luni e ultima zi de mercato, să vedem dacă putem face de urgenţă un transfer de portar"  Becali după meci

Este Bălgrădean o alegere mai bună decât Andrei Vlad și Edi Stăncioiu?

DA
NU

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (55)
titiduru22
titiduru22  •  19 Februarie 2018, 19:40

Asta n-a facut fata la Chiajna si Bozo il ia de bun !!!

luciann
luciann  •  19 Februarie 2018, 19:28
Postat de gigi_becali_4 pe 19 Februarie 2018, 14:32

Corect, sunt la 14 puncte de locul 1, iti dai seama ce simt suporterii pentru Stanciu, anul trecut Stanciu i-a facut campioni si conducerea l-a dat afara ca pe o masea stricata, rezultatele se vad acum :)))) 14 puncte pana la locul 1 :)))

De 5 etape nu mai castiga! Era de vina Stanciu!:))))))

gabisp
gabisp  •  19 Februarie 2018, 17:06

Un gafeur si un individ depre care am o parere extrem de proasta...

Vezi toate comentariile (55)
Comentează