FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

EXCLUSIV Bătaie pe Edward Iordănescu! Un club important din Liga 1 îl vrea pe tehnicianul gorjenilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2016 15:54

Șansele ca Edward Iordănescu să mai continue la Pandurii și după finalul acestui sezon scad în fiecare zi. Tehnicianul este curtat de mai multe echipe din România. 

Cea mai interesată pare să fie CS U Craiova, echipă care nu vrea să mai rateze play-off-ul în sezonul următor. 

În plus, oltenii au șansa de a participa în cupele europene în acest sezon, motiv pentru care își doresc un antrenor tânăr, de perspectivă. 

Edward Iordănescu nu se gândește încă la plecare și prima opțiune o are tot pentru Pandurii, unde dorește însă mai multă stabilitate financiară după un sezon cu destule probleme. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
satyricon
satyricon  •  01 Mai 2016, 19:38

Pai d-lor de la gsp nu-l dadeati voi sigur-sigur la Steaua? Sau recunoasteti ca era doar un alt fitil bagat impotriva lui Reghe, doar- doar îi dadeati vreo idee lui gheorghe si produceati un scandal?!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  01 Mai 2016, 18:53

Mi se pare un antrenor bun dar este coleric . Genul de antrenor care nici daca ar castiga Liga Campionilor nu ar avea ce cauta in VEST . Genul de dambovitean . Modelul meu de antrenor roman este Galca . Un domn .

kaloogarele
kaloogarele  •  01 Mai 2016, 18:24

la craiMititica cine e antrenor?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează