FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Becali l-a demascat pe Deac » Jucătorul declarase: "Am contract pe viaţă cu CFR Cluj", Gigi îl contrazice: "Am bătut palma"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2017 11:58

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, Ciprian Deac a afirmat că are contract pe viaţă la CFR Cluj şi că nu intenţionează să se transfere la FCSB, însă Gigi Becali l-a contrazis şi susţine că s-a înțeles deja cu fotbalistul pentru un transfer.  

"Eu am contract pe viaţă la Cluj. Eu îmi doresc să rămân la CFR, dar depinde foarte mult ce se va întâmpla de la vară, dacă oamenii se vor ţine de cuvânt şi vor să se bată la titlu, eu rămân cu drag aici. Momentan nu mă gândesc să plec la FCSB sau în altă parte", a declarat Deac pentru Gazetă. 

De cealaltă parte, patronul FCSB susţine contrariul: mijlocaşul de 31 de ani ar fi ajuns deja la un acord cu roş-albaştrii. 

" Ciprian Deac va fi jucătorul Stelei, am bătut palma. Am zis că mai bine să iau de acum transferul de la administratorul judiciar, să nu am probleme în iunie", a afirmat Gigi Becali.

Interviul complet cu Ciprian Deac poate fi citit în ediţia tipărită a Gazetei de astăzi şi în Gazeta digitală!

Citeşte şi:

EXCLUSIV Direct în top! Deac va încasa un salariu uriaș la FCSB » Prime fabuloase pentru mijlocaș

Becali a confirmat primele două transferuri ale FCSB: "Ei doi sunt jucătorii noştri!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
bebe21
bebe21  •  03 Aprilie 2017, 13:34
Postat de balauru48 pe 03 Aprilie 2017, 12:56

Asta e caracterul omului, si adevarul este ca la fc fcsb sa s-au adunat numai caractere. De ***!

balalaure...iti plezneste pipota...?..vezi ca nepotul lui Juhninio e liber de contract...Juhnininininho...e drept ca nu a jucat in viata lui fotbal...dar un +....se incadreaza in plafonur salarial de la mimao: 1000 de lei pe an + bilete de autobuz + bonuri de masa...!

balauru48
balauru48  •  03 Aprilie 2017, 12:56

Asta e caracterul omului, si adevarul este ca la fc fcsb sa s-au adunat numai caractere. De ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează