FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Blestemul lui Dinamo » Jucătorii care i-au refuzat pe "câini" au dezamăgit crunt la Steaua! Se repetă istoria?

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iunie 2016 15:47

Steaua i-a transferat pe Ovidiu Popescu, de la Timişoara, Bojan Golubovici, de la Iaşi, şi este în negocieri avansate cu Adnan Aganovici. Toţi trei jucătorii au fost doriţi de Dinamo, dar au refuzat clubul din Ştefan cel Mare din cauza ofertelor financiare inferioare.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă o analiză a jucătorilor ajunși la Steaua, deși au fost doriți și de Dinamo.

În ultimii ani, mai toţi fotbaliştii care au refuzat Dinamo pentru a semna cu Steaua au fost transferuri ratate. Gazeta vă prezintă mai jos realizările celor mai interesante nume care au refuzat Dinamo pentru a merge la Steaua pe oferte salariale superioare:

  • Ciprian Marica (30 de ani): a refuzat Dinamo, fiind considerat de ultraşi trădător. A semnat cu Steaua pe 14 ianuarie 2016 şi a plecat pe 16 mai 2016. Fiind constant chinuit de accidentări a jucat doar 7 meciuri, în care a reuşit doar o pasă de gol, fără să marcheze
  • Gabriel Tamaş (32 de ani): a venit la Steaua la începutul sezonului 2014/2015, dar după doar 10 meciuri a fost dat afară de Rădoi pentru acte de indisciplină, ajungând împrumut la Cardiff City. Odată cu revenirea lui Reghecampf a revenit şi fundaşul central, evoluând în 12 meciuri, dar fără să iasă în evidenţă
  • Alexandru Tudorie (20 de ani): a venit de la Oţelul ca mare talent şi a fost forţat de stelişti, dar nu a reuşit decât un gol în 16 meciuri. În ianuarie 2016 a fost împrumutat la Voluntari

Citește în ediția tipărită și pe platforma Gazeta Digitală materialul integral și află care sunt ceilalți jucători doriți de Dinamo care au ajuns la Steaua și nu au dat randamentul dorit.

Citește și:

Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Decizie de ultimă oră luată de UEFA » Ce se întâmplă cu FCSB și Corvinul în preliminarii
Superliga
Decizie de ultimă oră luată de UEFA » Ce se întâmplă cu FCSB și Corvinul în preliminarii
Dinamo și-a ales antrenorul pentru sezonul viitor + 5 jucători confirmați: „A dovedit curaj, dorință și suflet pus în slujba clubului”
Superliga
Dinamo și-a ales antrenorul pentru sezonul viitor + 5 jucători confirmați: „A dovedit curaj, dorință și suflet pus în slujba clubului”

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (7)
ge0x
ge0x  •  05 Iunie 2016, 13:40

Asa a fost si cu parvulescu, cu tucudean, cu luchin..etc cand te dai dinamovist si defapt nu esti sau te vinzi pt bani..coincidente sau nu , dar nici unul nu a facut mare branza la steaua ..ba chiar au jucat foarte putin...asa au pierdut mai mult...stelistii nu i au adoptat , dinamovistii i au scos de la inima...plus ca s-a ales praful si de cariera lor de fotbalisti...niste mediocrii spre anonimi in fotbal..un caine adevarat nu se vinde niciodata mergand la steaua

gabrielro22
gabrielro22  •  07 Iunie 2016, 16:48

De parvulescu ati uitat

gicab
gicab  •  05 Iunie 2016, 17:24

Celor ce ma cenzurați va dedic melodia http://youtu.be/2guzxaptwps

Vezi toate comentariile (7)
Comentează