FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Bombă pe piața transferurilor » CFR Cluj dă lovitura lui FCSB! Cât plătesc clujenii pentru cel mai dorit jucător

Foto: cjsport.ro
Foto: cjsport.ro

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2017 12:42

CFR Cluj este la un pas de a-l transfera pe Olimpiu Moruțan, mijlocașul de 18 ani pe care l-a dorit și Gigi Becali.

Care sunt cifrele / Șfaițer: "Mai vrem 100.000"

Cornel Șfaițer, președintele celor de la FC Botoșani, confirmă informațiile apărute în Gazeta Sporturilor de astăzi, conform cărora mijlocașul Olimpiu Moruțan, 18 ani, este aproape să treacă la CFR.

"E adevărat că suntem în tratative avansate cu CFR Cluj. Moruțan e de mare viitor, cu perspective să îmbrace tricoul echipei naționale. Noi, fără 700.000 de euro și 50% la revânzare, nu suntem dispuși să-l cedăm, mai ales că e un tip de jucător pe care nu știu când Botoșaniul îl va mai avea în curte".

Practic, Botoșaniul cere echipei lui Dan Petrescu să mai adauge 100.000 de euro la oferta actuală, CFR fiind dispusă să achite 600.000 de euro și 50% din revânzare în acest moment. Tranzacția se va definitiva, cel mai probabil, în acest weekend.

Impresarul jucătorului, Florin Vulturar, susține că este o chestiune de zile până când se va lua o hotărâre, iar cele două părți sunt în discuții avansate.

"Suntem în discuții avansate cu CFR pentru transfer și vom vedea în zilele următoare la ce concluzii ajungem", a afirmat Vulturar.

CFR urmează să plătească în jur de 600.000 pentru coproprietate cu Botoșani și va primi 50% dintr-un viitor transfer. De altfel, această clauză a fost motivul pentru care s-au blocat discuțiile dintre Botoșani și FCSB. Gigi Becali nu a fost dispus să dea mai mult de 10-15% la revânzare.

Moruțan a avut oferte și de la Dinamo și Viitorul în sezonul recent încheiat.

19 meciuria bifat Moruțan în actualul sezon, fără să marcheze vreun gol

Citește și:

Gazeta a realizat un reportaj cu noua "perlă" a fotbalului românesc! A fost dorit deja de Dinamo și Viitorul: "Mingea a fost singura mea jucărie"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
baruch
baruch  •  17 Iunie 2017, 21:28

ma, da' cine l-a vazut pe baiatul asta? pe bune, eu n-am vazut nicio faza facuta de el (sa zici e un florinel coman), nu stie nimeni nimic despre el, dar se discuta de parca ar fi mbappe. ce-i nebunia asta?

haideusicfr
haideusicfr  •  17 Iunie 2017, 08:19
Postat de Ernest Pap pe 16 Iunie 2017, 18:12

Măi CFR-uleeeee !!! Nu negociați pentru Moruțan e un balon umflat ca să se ceară mult pe el . LUAȚI-L PE GOLOFCA de la FC.Botoșani. A confirmat , are goluri deosebit de frumoase marcate .goluri care în multe cazuri au fost hotărâtoare pentru câștigarea unui meci .

Binenteles ,doar ca e chestia aceea cu varsta.De ea profita multe nulitati. Ajung dintr-odata in primul11 si chiar se cred valorosi.

balauru48
balauru48  •  16 Iunie 2017, 18:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează