FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Bratu anunță primii 3 jucători care vin la Dinamo în vară: "Vreau echipă ofensivă" » Ce om de bază e la un pas de prelungire

Articol de - Publicat marti, 15 mai 2018 14:21

Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a acordat un interviu Gazetei Sporturilor în care a vorbit despre viitorul echipei sale și a dezvăluit ce planuri are pentru perioada de mercato.

"E clar că aceia care au contracte ferme vor fi de bază. May, Nistor, Hanca, Popa, de ce nu și Palici? Vrem să facem 3-4 transferuri pe lângă tinerii cu potenţial. Se vor lega bine lucrurile, vreau un mix energizant între tineri şi cei cu experienţă. Eu vreau un Dinamo cu foame de rezultate.

Sezonul viitor, nu se vor face mari schimbări la Dinamo. Eu ţin minte că au fost şi 10 transferuri la Dinamo. Nu-mi doresc mulţi, ci strictul necesar, pe diferite poziţii cheie în teren. De la Chindia vor reveni Denis Ciobotariu şi Mihai Neicuţescu, iar de la Mediaş vine Andrei Tîrcoveanu. Eu am lucrat cu ei, la juniorii A, la Dinamo II. Alături de cei care deja au prins aripi la prima echipă, Moldoveanu, Ricardo Grigore, Ion şi Liviu Gheorghe.

De vreo 4-5 ani se vorbeşte de New Dinamo. Eu sunt cel mai aproape de a reuşi ceva cu acest proiect. Nu mulţi se băgau aici, la o echipă căzută psihic după ratarea play-offului, dar am reuşit să mişc lucrurile. Am ieşit campioni împreună anul trecut la juniorii A, în 2019 vrem multe şi la prima echipă. Vreau un Dinamo ofensiv, eficient, cu joc plăcut", a declarat Bratu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Bratu a spus că portarul panamez Jaime Penedo, 36 de ani, are șanse să continue la Dinamo și din vară, când îi expiră contractul.

"Până acum, sunt şanse mari ca Penedo să continue. A spus că se simte bine. E de doi ani aici, îmi place ce caracter are, e asimilat bine de către grup", a adăugat antrenorul de 38 de ani.

Citește și: EXCLUSIV Florin Bratu, antrenorul marii rivale, se pronunță în conflictul Steaua - FCSB: "Eu doar pe aceasta o cunosc"

Citește și: EXCLUSIV Florin Bratu: "Nici în viaţa asta, nici în celelalte la Steaua" » Se vede totuși lucrând cu un patron ca Gigi Becali

Interviul complet cu Bratu, în care tehnicianul vorbește despre Dinamo, cum va arăta echipa sezonul viitor, ce relație are cu Dănciulescu și ce fel de antrenor este, îl găsiți în ediția tipărită de azi și de pe platforma digitală!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
popescu222
popescu222  •  16 Mai 2018, 09:42

Deci acuma nici Bratu nu e bun, ca a zis ca FCSB e Steaua?? Who cares?.... a, ca asta e singura noastra bucurie in ultimii ani, problemele lor cu sigla... Eu zic ca sunt mai multe sperante cu el decat cu multi dintre cei care au trecut pe la Dinamo in ultimii 5-6 ani.

george1111
george1111  •  15 Mai 2018, 21:53

Un babalau , nu are minte nici macar sa poata fi siret, ieri putea sa spuna elegant ca nu comenteaza ,sau nu-l intereseaza.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  15 Mai 2018, 19:41

Bratule, la anul o sa fii primul antrenor ce se bate cu Dinamo la retrogadare! Daca te prinde pardesiul acolo...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează