FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Budescu nu mai pleacă în străinătate! Pista Qatar a picat definitiv!

Articol de - Publicat joi, 07 ianuarie 2016 13:39

Constantin Budescu a fost foarte aproape să plece în Qatar, dar Astra a fost nemulţumită că Al Ahli Doha voia să plătească banii în două tranşe. Mai mult, şi vedeta Astrei a părut că întîrzie să ia o decizie privind transferul în străinătate.

În aceste condiţii, GSP.RO a aflat că Budescu nu mai are nici  o şansă să se transfere în Qatar, oficialii lui Al Ahli fiind nemulţumiţi de indecizia fotbalistului.

Impresarul care a intermediat negocierile între Astra şi Al Ahli, Akram Nasser, a oferit explicaţiile în exclusivitate pentru GSP.RO:

"Transferul a căzut 100%, cei de la Al Ahli nu mai sînt interesaţi. Între timp şi-au rezolvat problema pentru că au transferat un brazilian cînd au văzut că Budescu trage de timp".

Nasser este chiar acelaşi impresar care l-a dus pe Piţurcă în Arabia Saudită, la Al Ittihad.

În aceste condiţii, Budescu ar putea ajunge doar la Steaua, însă Ioan Niculae nu doreşte să-l vîndă pe căpitanul giurgiuvenilor la o rivală.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
grandetorito
grandetorito  •  07 Ianuarie 2016, 18:31

Au innebunit aia de la fanatik.ro... Cica 1.5mil pt Budescu si Enache la pachet... Pasul urmator o sa fie ca Enache nu accepta oferta Stelei si iar se amina :)))) Dupa cum spunea.. Telenovela continua!

grandetorito
grandetorito  •  07 Ianuarie 2016, 17:52
Postat de bogdany79 pe 07 Ianuarie 2016, 17:47

Pentru cei patru de la Craiova e enorm 2,5 milioane. Vor 4 milioane pe niste anonimi. Mai bine ar da Becali 1,5 milioane pe Keseru. Macar stie ce ia.

Nu i-am urmarit pe cei 4 CRAIoveni... dar, in general, stiu ca jucatorii dati la pachet nu sunt fantastici... Nimeni nu isi da toti jucatorii buni la o signura echipa, si rivala in acelasi campionat. Presa i-a stricat picul de imagine lui Ivan cu ofertele care curg pe adresa lui si cu 3-4 milioane pretul de transfer... Penibil!!!

bogdany79
bogdany79  •  07 Ianuarie 2016, 17:47
Postat de grandetorito pe 07 Ianuarie 2016, 17:36

Eu cred ca asta cu Nicolae e o mare minciuna pornita de oficialii de la Astra pentru a spera la alte oferte...Le-a dat cit au vrut! Daca refuza este totala lipsa de profesionalism.. tipic romanesc de altfel. Nu vezi ca pentru Ivan acum sunt alte 3 cluburi care au pus oferta de 2 milioane pe masa si pe care Rotaru le refuza?! Astia chiar ne cred veniti cu pluta?!?! Cine refuza 2 milioane pe o chiftea cu 5 goluri in 50 de meciuri?!?

Pentru cei patru de la Craiova e enorm 2,5 milioane. Vor 4 milioane pe niste anonimi. Mai bine ar da Becali 1,5 milioane pe Keseru. Macar stie ce ia.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează