FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

EXCLUSIV Burleanu face o excepție în scandalul FCSB - Viitorul: "Nu mai e nevoie de comisiile FRF"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 15 mai 2017 00:00

Răzvan Burleanu face o excepție pentru urgentarea litigiului care stabilește campioana: FCSB are voie să se judece cu LPF direct în Elveția, fără să mai treacă pe la comisiile Federației!

S-a terminat turneul pentru titlu, campioana o vom afla în săptămânile care urmează. FCSB a descoperit cu o zi înainte de ultima etapă că regulamentul nu precizează, printre criteriile de departajare în caz de egalitate, că e vorba exclusiv despre rezultatele directe din play-off.

Pe criteriul celor patru întâlniri cu Viitorul din tot sezonul, roș-albaștrii ar fi pe primul loc. În funcție doar de disputele din play-off, dobrogenii se încoronează. Liga Profesionistă a susținut că regulamentul se referă la scorurile directe din turneul decisiv, nu din întreg sezonul, și și-a confirmat poziția sâmbătă seară, când a decernat la Ovidiu trofeul și medaliile de campioni.

Răzvan Burleanu a anunțat ieri că se face o excepție pentru ca speța să fie judecată rapid și să fie transmisă către UEFA ordinea echipelor care participă în cupele europene: "Înțeleg că FCSB dorește să meargă la TAS. Nu mai are nevoie să treacă prin comisiile jurisdicționale ale Federației".

Toate detaliile despre această controversă puteți afla din ediția tipărită de azi și de pe platforma digitală!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (53)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  15 Mai 2017, 18:19
Postat de Liviu Stoichici pe 15 Mai 2017, 15:20

Revin si completez cele de mai jos. La sfarsitul sezonului regular Viitorul avea 4 puncte peste FCSB si ditr-o trasatura de condei FCSB a castigat doua punte in raport cu Viitorul. Si nu au fost castigate pe teren.Deci,este corect? Nu este rusinos ce face acum FCSB-ul?

asta e regulamentul,acolo nu se specifica,eu nu vreau sa fie castigat la tas,dar asta e vina doar a lpf ului,si doar gigi face astfel de solicitari,dar sa fim corecti,vorbim de o eroare pe regulament

787333081434028
Liviu Stoichici  •  15 Mai 2017, 15:20

Revin si completez cele de mai jos. La sfarsitul sezonului regular Viitorul avea 4 puncte peste FCSB si ditr-o trasatura de condei FCSB a castigat doua punte in raport cu Viitorul. Si nu au fost castigate pe teren.Deci,este corect? Nu este rusinos ce face acum FCSB-ul?

787333081434028
Liviu Stoichici  •  15 Mai 2017, 15:15

Daca tot vreti sa se ia in consideratie tot campionatul de ce sa se ia doar meciurile directe si nu toate puntele obtinute ,atat in sezonul regular cat si in play off. Viitorul ar avea cu 2 puncte peste FCSB. Viitorul a pierdut odata prin injumatatirea punctelor.Metoda aceasta de injumatatire este incorecta deorece ajuta pe cei cu puncte mai putine sa se apropie de cei cu puncte mai multe. Adica unii se omoara se ia puncte pe teren si altii castiga dintr-o trasatura de condei. E corect ?

Vezi toate comentariile (53)
Comentează
Close