FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Ce seară ar fi fost! CSU a fost la un pas să aducă generația de aur a lui Napoli la Craiova » De ce a picat amicalul și cât cerea Maradona pentru a juca în România

Articol de GSP - Publicat marti, 24 octombrie 2017 20:32

Deși mai sunt doar cinci zile până la meciul cu FCSB de duminică, CSU Craiova nu a anunțat încă în mod oficial locul unde va disputa partida cu roș-albaștrii, dilema inaugurării noului stadion generând în continuare incertiudine în rândul microbiștilor craioveni. 

Oficialii oltenilor au vorbit deja cu omologii de la Slavia Praga pentru un amical ce ar urma să aibă loc pe 9 noiembrie, în aceeași seară în care naționala României va disputa un test de verificare cu reprezentativa Turciei. 

Conform informațiilor GSP.RO, cel mai probabil, oltenii își vor inaugura "bijuteria" de 30.000 de locuri cu echipa cehă, duelul cu FCSB din Liga 1 urmând să se joace la Severin. 

Varianta Napoli a picat în ultimul moment

Inițial, oficialii lui CSU se orientaseră către o variantă șoc: un patrulater de senzație ce ar fi trebuit să cuprindă generația 1986-1987 a echipei italiene Napoli, Craiova Maxima, Steaua '86 și Young Boys Berna. 

Totuși, varianta a fost considerată mult prea fantezistă de factorii decizionali de la CSU Craiova, iar amicalul cu fosta echipă a lui Maradona a picat.

Nu înainte ca italienii să anunțe că trimit cei mai buni oameni pentru potențialul meci de inaugurare din România. Nume grele precum Carnevale, De Napoli, Bagni sau Taglialatela își anunțaseră deja prezența la Craiova, singurele excepții fiind legendarul Diego Armando Maradona și Antonio de Oliveira Filho "Careca". 

Sursele GSP.RO mai spun că argentinianul, ajuns acum la 56 de ani, ar fi cerut 30.000 de euro doar pentru a juca, fără alte acțiuni adiacente la care ar fi urmat să ia parte. 

Lista completă a jucătorilor napolitani care își anunțaseră prezența în România

Raffaele Di Fusco
Pino Taglialatela
Angelo Pagutto
Beppe Bruscolotti
Antonio Carannante
Costanzo Celestini
Nando de Napoli
Salvatore Bagni
Francesco Romano
Raimondo Marino
Andrea Carnevale
Bruno Giordano
Moreno Ferrario
Massimo Filardi
Giovanni Francini
Giuseppe Volpecina
Alessandro Rencia
Stefan Schowch
Ciro Muro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
132331260571303
Popa Basca  •  25 Octombrie 2017, 10:13
Postat de dakesis pe 24 Octombrie 2017, 23:33

asta suna a gogasa psd-ista. O fi fluirat zvonul asta vreun usier de la primarie si voi u luati de buna. Asta suna a idee aruncata asa, la misto, la o cafea, pe holurile primariei. De unde stiti voi de planul asta? A facut cineva macar un gest in firectia asta? Probabil ca nu s-a trimis nici macar un e-mail, dar voi o dati ca stire sigura.

Orice iubitor al fotbalului stie ca Gazeta Sporturilor are cele mai bune relatii cu oficialii Universitatii si ca reporterii sai sunt nelipsiti de la toate sedintele in care se iau hotarari importante in cadrul clubului.

vlad.dracul
vlad.dracul  •  25 Octombrie 2017, 02:40

Bancuri cu olteni.

1929473360713272
Vaxile Roaita  •  25 Octombrie 2017, 00:43

Ce păcat,ar fi fost ceva de neuitat ,nu numai pentru olteni,ci și pentru toți iubitorii de fotbal din România.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează