FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cel mai ciudat caz din Liga 1! Miriuță l-a exclus din lot, dar fotbalistul nu poate pleca vreodată de la Dinamo!

Articol de - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 17:39

Vasile Miriuță a decis să-l excludă din lot pe mijlocașul Ionuț Șerban, iar acesta nu va merge în cantonamentul din Cipru, care se va desfășura în perioada 15-26 ianuarie.

Potrivit surselor GSP.RO, Șerban, 22 de ani, nu face parte din planurile lui Vasile Miriuță și se antrenează separat, la fel ca Rivaldinho, Bokila și Maxi Oliva.

Șerban este un caz ciudat la Dinamo. Deși nu contează pentru staff-ul dinamovist, acesta și-a prelungit recent contractul, dublându-și salariul și ajungând să încaseze 5.000 de euro pe lună.

Șerban a venit la Dinamo în 2013, de la Sportul, iar Vasile Șiman a introdus o clauză specială. Dacă jucătorul va deveni liber de contract sau dacă va fi vândut, dinamoviștii vor trebui să-i dea lui Șiman 1 milion de euro. Astfel, singura variantă pentru ca Dinamo să nu achite această sumă este să-i prelungească în mod constant contractul!!

În acest sezon, Șerban are 5 meciuri pentru Dinamo, iar în total a strâns 60 de partide și un gol.

100.000 €este cota lui Ionuț Șerban potrivit transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
vasy86le
vasy86le  •  11 Ianuarie 2018, 13:17

Acea clauza se numeste clauza abuziva, omul e obligat sa joaca la Dinamo desi Dinamo nu il mai vrea si Dinamo nu ii poate rezilia contractul pentru ca ar trebui sa plateasca 1 milion de euro, mai nasol e ca si daca expira contractul, Dinamo tot trebuie sa dea acel milion, chiar nu mi se pare corect asa ceva, are contract 2 ani, daca isi reziliaza contractul inainte de termen, da, platesti clauza, dar daca ii expira contractul, ar trebui ca si acea clauza sa expire odata cu contractul ca doar in contract e acea clauza.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  10 Ianuarie 2018, 23:38
Postat de steaua1986forever pe 10 Ianuarie 2018, 19:18

Eu am auzit de la "dinamovistii" de aici de pe site ca ei chipurile se antreneaza in Stefan cel Mare, ei sunt "din centrul Bucurestiului". Ciudat, echipa asta nu a mai facut un antrenament pe acolo de prin 2000, de cand au pus mana pe baza de la Saftica. Sigur, ei tot ii dau inainte ca altii sunt din Ilfov cica. Bine, acum ce pretentii sa ai de la unul tip Danut Ognean care nu a vazut Bucurestiul nici la tv?

Vorbim de ce am auzit sau vorbim .... vorbe ? Dinamo nu mai face antrenamente pe.....”Dinamo” din 2000 ?! Dacă zici tu....probabil treci zilnic pe acolo prin... ”centrul Bucureștiului”, de ești la curent ! La noi nu scrie ”București” ?! La alții nu scrie ....echipa !!!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  10 Ianuarie 2018, 23:29
Postat de calinescu_ pe 10 Ianuarie 2018, 20:01

CFR SI-A MAI LUAT UN INCHIZATOR ....!!!!! CATI ARE ACUM :HOBAN , DJOCOVICI , L RUS ,CULIO SI ACUM BORDEIANU ....!!!!! STEAUA CATI ARE ????? 4 SAU 5 ....!!!!!!! DINAMO CATI ARE ?????????? PE ACEST MONROI CARE A UITAT FOTBALUL DE CAND NU A MAI JUCAT ...!!!!! PE MIRIUTZA NU-L INTERESEAZA NIMIK , DESI MAI SUNT PE PIATZA FOTBALISTI ACCESIBILI PE ACEST POST : FLORESCU , GIURGIU , IOAN FILIP , BUCSA SAU IONUT NEAGU , CARE AR PUTEA FI CEL PUTIN SOLUTII DE MOMENT ...!!!!!

Culie e ...închizător ?! Poate de ...uși ! Apoi toate exemplele tale (în afară de Bucșa), sunt de.... Ana Aslan !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează