FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Cel mai dorit fotbalist din Liga 1 dezvăluie: "Mă uit la meciurile Stelei și vreau să piardă mereu!"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 27 septembrie 2016 10:45

Andrei Ivan a fost aproape de un transfer la Steaua iarna trecută și recunoaște că urmărește partidele roș-albaștrilor în momentele în care are posibilitatea.

"Recunosc că mă mai uit la partidele Stelei atunci când îmi permite programul și vreau să piardă mereu! E normal, fiindcă ar avantaja Craiova.

Cred că orice jucător de la noi din echipă se bucură când pierde Steaua în campionat. Probabil, mai sunt mulți în România care simt asta", a spus fotbalistul de 19 ani într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Gazetă.

Andrei Ivan a dezvăluit și interdicția inedită pe care i-au impus-o șefii Craiovei. Fotbalistul s-a remarcat la primele sale goluri pentru Craiova prin celebrarea reușitelor lui: un salt periculos în aer, în care se dădea peste cap.

"Îmi place de el ca atacant și pentru cum face piruetele alea", a precizat Gigi Becali de ce îl vrea pe vârf la Steaua.

Ivan nu mai are voie să facă flic-flac-urile personale: "Mi-a interzis conducerea, mi s-a spus că îmi periclitez cariera. Așa că nu mai fac. Deși eu știam cum să sar ca să nu mi se întâmple ceva rău."

Interviul complet cu Andrei Ivan poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și în cea digitală!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
967391276656422
Marcel Popescu  •  28 Septembrie 2016, 09:15

stefan..
stefan..  •  27 Septembrie 2016, 22:35

E mult pana departe pentru Ivan. Dar, cand ne uitan ce "cazaturi" ajung, in Europa, jucatori talentati ai Romaniei, promovati pe filiera ciobanului Gigi Becali, e clar: talentatul jucator al Stiintei are sansa de a deveni fotbalist adevarat, in Europa. De el depinde.

grandetorito
grandetorito  •  27 Septembrie 2016, 17:38

Doua greseli in cinci cuvinte : "cel mai dorit fotbalist din Liga 1"... Nu e nici "dorit", nici "fotbalist". Voi incepeti sa deveniti "cea mai penibila publicatie din Liga 1".

Vezi toate comentariile (20)
Comentează