FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Transferă peste capul lui Andone! Șefii pregătesc demiterea și negociază cu un jucător refuzat de "Fălcos"

Obodo a mai jucat în cariera sa pentru: Perugia, Fiorentina, Udinese, Torino, Lecce, Dinamo Minsk, Olhanense, Skoda Xanthi, Chiajna şi Pandurii
Obodo a mai jucat în cariera sa pentru: Perugia, Fiorentina, Udinese, Torino, Lecce, Dinamo Minsk, Olhanense, Skoda Xanthi, Chiajna şi Pandurii

Articol de - Publicat luni, 14 noiembrie 2016 00:00

Închizătorul şi-a reziliat contractul cu Pandurii şi are deja oferte de la "câini", dar şi de la fosta sa echipă, Concordia.

Haosul financiar de la Pandurii a transformat echipa gorjenilor într-un magazin de " Black Friday" pentru restul cluburilor din Liga 1. Fotbaliştii îşi reziliază contractele pe bandă rulantă din cauza neplăţii salariilor, iar unul dintre cei mai interesanţi jucători care a rămas liber de contract este Christian Obodo, 32 de ani.

Dorit și în vară de Dinamo, fostul mijlocaş din Serie A a fost refuzat de Ioan Andone, care a preferat să îl aducă pe Azer Busuladzici.

Acum, odată cu incertitudinea băncii tehnice, "Fălcosul" devenind indezirabil în Ştefan cel Mare, conducătorii "câinilor" au luat din nou legătura cu Obodo.

Şefii lui Dinamo sunt hotărâţi să renunţe la serviciile lui Ando cel târziu în pauza de iarnă, astfel că nu se mai ţine cont de părerea tehnicianului în ceea ce priveşte viitoare transferuri. Fotbalistul mai este în discuţii şi cu fostul său club, Chiajna.

Obodo a rămas în relaţii foarte bune cu conducătorii ilfoveni şi ar agrea o întoarcere, fiind impresionat de condiţiile puse la dispoziţie de clubul din Ilfov, dar şi de plata la zi a salariilor.

În acest moment, Christian este plecat în Italia, acolo unde are familia, şi urmează să dea un răspuns la întoarcerea sa în România, săptămâna viitoare.

1 golîn 9 meciuri a marcat Obodo pentru Pandurii în acest sezon de Liga 1. În Liga 1, acesta a marcat 5 goluri în 26 de meciuri

500.000 €valorează Obodo în acest moment. În 2007, el era cotat la 6,75 milioane €

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
fangigi
fangigi  •  14 Noiembrie 2016, 16:45

Tanarul Obodo?:-)

onduku
onduku  •  14 Noiembrie 2016, 13:05

Obodo e foarte bun.

bakunin
bakunin  •  14 Noiembrie 2016, 11:13

A-LO-NE! A-LO-NE!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează