FOTBAL  »  Superliga  »  STADIONUL GHENCEA

EXCLUSIV CSA explică stadiul lucrărilor la stadionul Steaua » Ce se întâmplă cu planul de modernizare

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 februarie 2017 12:28

Stadionul Ghencea trebuie să fie modernizat pentru EURO 2020, fiind una dintre arenele pe care echipele naționale se vor pregăti.

  • Stadionul Ghencea ar urma să aibă 30.000 de locuri, iar modernizarea ar urma să coste 45 de milioane de euro.

Clubul Sportiv al Armatei a oferit mai multe detalii pentru GSP.RO legate de stadiul proiectului și despre cum decurge planul de modernizare al arenei.

CSA a transmis că analizează Studiul de Prefezabilitate, primit de la Compania Națională de Investiții, și urmează ca în cel mai scurt timp să decidă care este cea mai bună variantă pentru modernizarea stadionului din Ghencea.

Răspuns oficial al Clubului Sportiv al Armatei:

  • "la data de 20.10.2016 s-a predat catre Compania Nationala de Investitii amplasamentul constituit din teren si constructii in vederea executarii obiectivului de investitii „ Stadion Steaua”, obiectivul fiind inclus pe Lista-⁠sinteză a obiectivelor de investiții din cadrul subprogramului „Complexuri Sportive” aprobată cu Ordin al Ministrului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice si Fondurilor Europene
  • ⁠în perioada noiembrie 2016 – ianuarie 2017 Compania Națională de Investiții a efectuat studiul de prefezabilitate al Stadionului Ghencea, în vederea modernizării acestuia conform cerintelor UEFA, avand in vedere obligatiile asumate de Romania pentru acceptarea candidaturii in vederea organizarii la Bucureşti a unor meciuri din cadrul Turneului final EURO 2020
  •  în data de 27.01.2017 Clubul Sportiv al Armatei „Steaua BUCUREȘTI” a intrat în posesia Studiului de Prefezabilitate, urmând ca în perioada următoare sa analizeze variantele propuse pentru modernizarea stadionului, urmand ca decizia finala sa fie comunicata catre Compania Națională de Investiții"

Compania Națională de Investiții încă nu a trimis un răspuns la solicitarea trimisă luni de către GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
rumunek
rumunek  •  08 Februarie 2017, 15:06

Studii de fezabilitate, variante, propuneri, planuri. Nimic concret, in ciuda celor declarate saptamanile trecute si publicate. Nu s-a hotarat ce se face, cate locuri, unde vor fi vestiarele. La fel vorbim si despre o echipa, a unui club care nu este afiliat la FRF. Vrajeala si propaganda, specific romanesc. Astept in continuare lucruri concrete, sa nu ajung sa citesc cine a fost vinovat ca nu s-au concretizat planurile.

gicab
gicab  •  08 Februarie 2017, 14:24
Postat de gicab pe 08 Februarie 2017, 14:21

Ăștia cu #*** vor fi mai mulți

#colindatori

gicab
gicab  •  08 Februarie 2017, 14:21
Postat de catalynn pe 08 Februarie 2017, 14:18

Io așteapt 25 feb sa vad 500 de mii de jijisti la manifestație, ii veți băga in ceață pe astia cu #REZIST :-))))

Ăștia cu #*** vor fi mai mulți

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează