FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV CSA Steaua e subiect de scandal între instituții » FRF și LPF făcute praf: "Unde scrie asta?"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 04 aprilie 2017 13:48

Răvan Burleanu, președintele FRF, și Marius Mitran, directorul de comunicare al LPF, au susținut în aceste zile că CSA Steaua nu va putea promova în Liga 1 pe motiv că e echipă departamentală.

Cei doi oameni, care reprezintă instituțiile de fotbal din România, sunt contraziși de mai multe persoane din cadrul Asociației Municipale de Fotbal București ( AMFB), instituție afiliată FRF.

"Întreabă-i pe cei de la FRF și LPF de ce spun că CSA Steaua nu poate juca în Liga 1? Unde scrie că nu poate juca? Unde scrie în ROAF treaba asta? Nu e interzis nicăieri acest lucru. Nu scrie nicăieri în statutul Federației că nu acceptă echipele departamentale", a fost reacția din cadrul AMFB.

Și șeful departamentului juridic al FRF spune că actualul regulament nu-i interzice clubului CSA să joace în Liga 1: "Nu există nicio interdicţie din punct de vedere regulamentar. Daca ministerul e capabil să plătească jucătorii profesionişti, care să obţină meritul de a se clasa în Liga 1 pe locurile care dau dreptul de participare în competiţii europene, nu există nicio regulă care să interzică participarea in cupele europene", a declarat Adrian Stângaciu la TV Dolce Sport.

În altă ordine de idei, sursele GSP.ro susțin că până în acest moment CSA Steaua n-a depus nicio cerere oficială la AMFB. Mai mult, echipa Armatei ar putea intra direct în Liga a 4-a dacă numărul de echipe din eșaloanele 4 și 5 nu vor fi de ajuns.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
perseus.x
perseus.x  •  05 Aprilie 2017, 15:14

Armata are dreptul sa apere tara si nimic mai mult, punct!Sa intrebe militarii si restul din departamente daca sunt multumiti cu ce salarii, echipamente de mana a 3-a si ce conditii au, sa nu mai puna problema de echipa de fotbal ordinari fara minte!!!

perseus.x
perseus.x  •  05 Aprilie 2017, 15:10

Sa plateasca Stangaciu asta nenorocit salariile la un club departamental in liga 1 din buzunarul lui si apoi sa comenteze *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

823104294439980
Jipa Paul  •  05 Aprilie 2017, 02:33

Foamea lui Lăcătuș este celebră ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează