FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Dani Coman și Edward Iordănescu au reacționat în urma dezvăluirilor GSP.ro despre situația explozivă de la Astra

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 martie 2018 13:58

Eșecul de la Craiova a "aruncat în aer" vestiarul Astrei. Patronul a făcut o criză de nervi și le-a tăiat jucătorilor primele pentru victoria cu Dinamo și calificarea în play-off, iar fotbaștii au dezvăluit pentru Gazetă un episod incredibil din vestiar, care l-a avut în prim-plan pe Ioan Niculae.

Antrenorul echipei, Edward Iordănescu, a comentat pe marginea problemelor de la echipă și a recunoscut că este o stare de tensiune, dar susține că ultima vizită a patronului în vestiarul echipei a fost înaintea partidei din Bănie, nu după.

"Au apărut multe informații în spațiul public, majoritatea nu ne fac bine pentru că ne-au modificat starea de spirit. Am avut 10 luni de liniște și așa ne-am dezvoltat și am performat. Îmi este dificil să lucrez într-o astfel de atmosferă. De aceea mă simt nevoit să iau poziție.

Este adevărat că există anumite nemulțumiri, care eu sper să se rezolve, dar nu a fost niciun scandal în această săptămână la echipă. Patronul clubului nu a fost la jucatori după meciul cu Craiova și nu i-a amenințat. Eu am comunicat foarte bine cu dânsul până acum și pot să spun că am și colaborat bine. Ăsta a fost un element decisiv în parcursul nostru foarte bun: relația mea cu patronul.  

De acea spun că Astra are nevoie de acești jucători minunați și jucătorii au nevoie de patron aproape din toate punctele de vedere. Sper să depășim acest moment și să reintrăm cât mai repede pe traiectoria pe care am mers din vară până în acest moment", a declarat Edward Iordănescu pentru GSP.RO

Reacția conducerii

Dani Coman, președintele Astrei, a solicitat și el un drept la replică după articolul publicat pe GSP.RO.

"Mi se pare o totală lipsă de respect față de un club care a fost campioana României în ultimul timp față de oamenii care muncesc zi de zi la clubul ăsta, față de un om care indiferent de greutăți a continuat să investească în fotbal. E o totală lipsă de respect modul în care se scrie zi de zi despre acest club. În primul rând, domnul Niculae nu a mai intrat în vestiar de la meciul cu Dinamo, nici vorbă să fi fost în autocar sau vestaiar după meciul cu Craiova.

A avut o discuție cu jucătorii prin care a încercat să îi motive și să își dorească mai mult de la acest play-off. S-a scris că au intrat bodyguarzi, că i-a injura, lucruri mincinoase, care ne fac rau. La meciurile echipei domnul Niculae nu mai are niciun bodyguard. Din punct de vedere salarial, jucatorii sunt cu banii la zi.

Ieri am avut o ședință cu jucătorii împreună cu managerul clubului Gabi Cazan. I-am lăsat pe ei sa își facă primele pentru meciurile din play-off. Cred că am dovedit destule la un club fară șanse. Am reușit să ieșim campioni, să luăm trofee, să ajungem în primăvara europeană, să formăm o nouă echipa bună, care a ajuns pe locul 4 în campionatul intern, califacată în play-off. Mi se pare mizerabil să se spună astfel de minciuni despre noi. Vreau doar să avem liniște și să se scrie adevărul, chiar dacă se mai fac și greșeli. Nu ne dorim să ajungem în insanțe cu oamenii care scriu astfel de miniciuni despre club".

CITEȘTE ȘI:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
minell73
minell73  •  17 Martie 2018, 16:59

Deci inca odata se dovedeste ca gsp a mintit prin articolele de dinainte. Cancaniada continua. Singura echipa iubita si adulata de gsp, este echipa celor doi puscariasi.

kyolth
kyolth  •  17 Martie 2018, 16:39

edi un domn, care stie sa aplaneze conflictele

melcul_furios
melcul_furios  •  17 Martie 2018, 15:56

Imi place cum toti infractorii "au greutati". Adica ala nu a furat si a ajuns la puscarie pentru asta, plus alte dosare pe rol, nu, el a fost amarat si are greutati.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează