FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Daniel Pancu a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Gigi Becali: „Mi-a spus nea Giovanni: «Mergem să ne întâlnim cu cineva!». M-a luat într-o vijelie pe străzile alea, era să facem accident”

Articol de - Publicat miercuri, 29 iulie 2020 20:20 / Actualizat miercuri, 29 iulie 2020 22:29

Daniel Pancu, 42 de ani, unul dintre cei importanți jucători din istoria Rapidului, a acceptat invitația de a participa la "Prietenii lui Ovidiu", emisiune moderată de Ovidiu Ioanițoaia, în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO. 

Campion al României, cu Rapid și în Turcia, cu Beșiktaș, Pancone va face dezvăluiri în exclusivitate din cariera lui spectaculoasă.

- Pancone, tu ai jucat la Steaua și apoi ai devenit idol în Giulești. 
- Am fost o săptămână în Ghencea. În '96, după ce retrogradasem cu Poli Iași. Steaua aduna cei mai buni tineri jucători din țară. Am jucat într-un meci din Cupa Ligii, chiar într-un Steaua-Dinamo, în Ștefan cel Mare. Și într-un meci cu FC Brașov.

- Păi, și nu te-au păstrat?
- Nu s-au înțeles la preț, o diferență de 50.000 de dolari. Steaua nu plătea foarte mulți bani pe transferuri, nici contractele nu erau mari, dar se juca an de an în Champions League. Plus că vindeau foarte bine jucătorii. M-am întors la Iași, am început campionatul în Divizia B. Am stat cinci, șase etape și m-a sunat domnul Sichitiu de la Rapid. Ne-am înțeles și sunt mulțumit, chiar fericit de alegerea făcută.

„Văzusem Palatul lui Gigi doar la televizor”

- Dar după aceea au mai fost contacte cu Steaua?
- Da! Gigi Becali a încercat de trei ori să mă ia la Steaua. În 2002, înainte să plec la Beșiktaș, aveam clauză de reziliere de 3 milioane și mi-a spus într-o întâlnire la Marriott, fusesem să mănânc ceva, că era dispus să mi-o achite. Apoi a mai fost în 2006, când m-am întors la Rapid, iar ultima oară în 2008, când am și ajuns întâmplător, fără să vreau, la Palat.

- Cum întâmplător?
- Acum vă spun adevărul gol-goluț! Mi-a spus nea Giovanni: "Mergem să ne întâlnim cu cineva, să vedem dacă acceptăm sau nu acceptăm". "Păi, cu cine ne întâlnim?". "Ai să vezi tu acolo". M-a luat într-o vijelie pe străzile alea pe-acolo că eram să facem și accident. Când am ajuns în curte... Eu nu văzusem Palatul până atunci, doar la televizor, și mi-am dat seama unde sunt. A fost o surpriză mare pentru că am crezut inițial că ne întâlnim în locația respectivă cu cineva de la o altă echipă. În niciun caz nu mă gândeam la Steaua, după ce-o refuzasem de două ori.

EXCLUSIV Daniel Pancu a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Gigi Becali: „Mi-a spus nea Giovanni: «Mergem să ne întâlnim cu cineva!». M-a luat într-o vijelie pe străzile alea, era să facem accident”

„Pe domnul Becali îl voi respecta toată viața mea!”

- Și ce s-a întâmplat?
- A fost o discuție, au încercat, dar și-au dat seama că nu aveam cum. Becali a fost foarte civilizat și interesat să mă ia, dar și-a dat seama că nu pot să trădez Rapidul. Cu toate că în acea perioadă oamenii care răspundeau de Rapid nu se comportaseră tocmai frumos cu mine.

- Cine era atunci?
- Erau Copos, Sichitiu, Rednic... După întâlnirea de la Palat, eu tot la Rapid am ajuns. Dar eu voiam să merg în altă parte, să-mi caut o echipă unde să joc și d-asta am spus atunci că pe domnul Becali, pe Gigi, îl voi respecta toată viața mea. Pentru că refuzându-l de două ori a încercat și a treia oară! A treia oară într-un moment în care oamenii îmi spuneau că sunt cam terminat...

- Regreți această decizie luată?
- Privind înapoi? Ferească Dumnezeu! Cu mâna pe inimă, spun că nu-mi pare rău că n-am semnat cu Steaua. Nici măcar o secundă nu-mi pare rău.

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU DANIEL PANCU

CITEȘTE ȘI:

VIDEO+FOTO Adrian Mititelu Jr. face furori la Mamaia » A pus imnul Craiovei în club și s-a afișat cu noua cucerire

FOTO Cum s-a urcat îmbrăcată în taxi cea mai sexy vedetă din România: „Am uitat să îmi iau ceva de schimb, dar șoferul a fost fericit”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
iung811
iung811  •  30 Iulie 2020, 16:47
Postat de Niculae Petre pe 30 Iulie 2020, 12:03

Antrenor zero barat ,caracter idem, ii place sa se bage in seama de aceea a ramas agatat de Rapid pe functia actuala.

Povestile astea sunt de câțiva ani, le- a mai spus Pancu de o mie de ori.

1731885997060900
Niculae Petre  •  30 Iulie 2020, 12:03

Antrenor zero barat ,caracter idem, ii place sa se bage in seama de aceea a ramas agatat de Rapid pe functia actuala.

scorillo07
scorillo07  •  30 Iulie 2020, 08:58
Postat de reghemeister pe 30 Iulie 2020, 08:40

"pe domnul Becali, pe Gigi, îl voi respecta toată viața mea." :)) Asha mah ***...

Ar trebui să ia lecţii de "ghiocel" de la Teja .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează