FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Decizie de ultimă oră luată de Laurențiu Reghecampf: "Să nu mai vină în cantonament!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2016 18:47

Steaua se află în aceste zile în cantonamentul din Slovenia, unde va rămâne până la 30 iunie. Laurențiu Reghecampf a luat astăzi o decizie surprinzătoare.

Tehnicianul vicecampioanei României a decis ca cei patru steliști care au evoluat la Campionatul European în tricoul naționalei României să nu se prezinte în cantonamentul sloven: "E mai bine să vină direct în Olanda. Au nevoie de câteva zile de vacanță! După ce s-a terminat campionatul ei au plecat direct în cantonamentul echipei naționale din Italia, apoi în Franța. Merită câteva zile libere", a fost mesajul pe care tehnicianul de 40 de ani l-a transmis celor din staff-ul său.

Reghecampf le-a transmis lui Stanciu, Popa, Pintilii și Chipciu să plece în vacanță și să nu vină în cantonament. Cei patru vor reveni lângă echipă pe 2 iulie când vor pleca în cantonamentul din Olanda.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
kwd2015
kwd2015  •  22 Iunie 2016, 20:35
Postat de sadiku pe 22 Iunie 2016, 19:39

decat cei de la fcsb au obiceiuri de genul acesta :) , shhhhh mergi pe mana ta

decat? ai vrut sa spui doar, agramatule gropar.

crotalie
crotalie  •  22 Iunie 2016, 19:43

Echipamentul acesta non-emblema este modern si se potriveste perfect cu echipa noastra non-campioana bine ca apare numele sponsorului principal o firma de asigurari prestigioasa despre care se stie doar ca a intrat in incapacitate de plata si ne-am dat seama imediat. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei!

sadiku
sadiku  •  22 Iunie 2016, 19:39
Postat de Petre Radulescu pe 22 Iunie 2016, 19:37

N-ar fi mai bine s-o iei la *** decat sa comentezi ***????

decat cei de la fcsb au obiceiuri de genul acesta :) , shhhhh mergi pe mana ta

Vezi toate comentariile (10)
Comentează