FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anunţ de ultimă oră! Plecări şoc din "Ștefan cel Mare" » S-au despărţit de Dinamo în această după-amiază!

Ionuț Negoiță, alături de Constantin Anghelache și Flavius Stoican, foto: GSP
Ionuț Negoiță, alături de Constantin Anghelache și Flavius Stoican, foto: GSP

Articol de , - Publicat luni, 27 aprilie 2015 13:07

Ultimele rezultate ale lui Dinamo lasă urme nu doar în rîndul jucătorilor, cît și în cel al conducătorilor.

Constantin Anghelache a decis să plece de la Dinamo, iar totul a devenit oficial în această după-amiază! Acesta a reziliat de comun acord contractul cu Dinamo.

După  Anghelache, GSP.RO a aflat că și Daniel Stanciu a părăsit funcţia ocupată la club după ce a reziliat contractul de comun acord. 

Dorin Irimia, purtătorul de cuvînt al clubului, a comentat pentru GSP.RO ultimele informaţii: "FC Dinamo anunţă că a încetat raporturile contractuale cu domnii Constantin Anghelache şi Daniel Stanciu. Le mulţumim pentru ceea ce au făcut la club"

De ce au plecat de la Dinamo

Surse apropiate clubului susţin că celor doi li s-au reproşat "lipsa rezultatelor şi pasarea responsabilităţii". Nu a fost trecută cu vederea nici că Dinamo a ajuns acum pe 8 după ce în iarnă existau promisiuni că echipa "va termina pe 3, dacă nu pe 2"

Dinu Gheorghe la Dinamo?

De asemenea, sursele GSP susţin că o variantă pentru preluarea postului de preşedinte al clubului este chiar Dinu Gheorghe. Acesta este liber de contract după scurta perioadă petrecută la Rapid. Atunci s-a ocupat de transferuri, dar nu a mai semnat pînă la urmă cu giuleştenii.

Ce se va întîmpla cu Dănciulescu

O altă întrebare care se pune acum este situaţia lui Ionel Dănciulescu. Anumite afirmaţii ale fostului mare jucător au deranjat săptămîna trecută, dar o decizie în acest sens se va lua în cel mai scurt timp. Totuşi, ţinînd cont de perioada petrecută la club în ultimii ani este posibil ca Danciu să rămînă la club.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (113)
sabi1.
sabi1.  •  07 August 2015, 03:56
Postat de oviatapentrusteaua pe 27 Aprilie 2015, 13:32

Ionuţ Negoiţă a anunţat că Anghelache nu mai deţine nicio funcţie în club, ci rămâne doar consilierul său. Care parte nu o intelegi?

Asta e genu: am plecat baieti de la echipa dar raman cu voi :))))))

disclosure
disclosure  •  28 Aprilie 2015, 12:42
Postat de lapusneanul pe 27 Aprilie 2015, 16:12

domnul spuma, cine are palmaresul? tu crezi ca daca era palmaresul la altcineva decat la negoita nu specula presa asta? cate articole au fost pe aceasta tema despre palmaresul vostru? dinamo iese din insolventa miercuri 29 aprilie...dupa parerea mea, ca neutru, e un lucru bun ca au plecat cei doi , problema e , cine vine si mai ales cine o sa fie antrenor......cred ca anghelache revine :) a plecat ca sa plece stanciu :)

Ideea e ca are dreptate , badea detine tot ce tine de dinamo prin societatea lui , negoita doar jucatorii.

baba_yaga
baba_yaga  •  27 Aprilie 2015, 19:26

"FC Dinamo anunţă că a încetat raporturile contractuale cu domnii Constantin Anghelache şi Daniel Stanciu..."! Nu-i de ajuns, pentru ca Dinamo să intre în normalitate, trebuie (musai) să înceteze și..."celelalte" rapoarte între domnii respectivi (și nu numai).

Vezi toate comentariile (113)
Comentează