FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Detalii neștiute! Copos nu mai are absolut NICIO legătură cu Rapid! La cine revine palmaresul clubului

Articol de - Publicat joi, 07 iulie 2016 15:42

Rapid rămâne aproape sigur în faliment, iar acum întrebarea care se pune este: «Ce se va întâmpla cu palmaresul, stema şi culorile Rapidului?»

În 2012, înainte ca giuleştenii să intre oficial în insolvenţă, George Copos ar fi modificat statutul societăţii astfel încât, în caz de faliment, palmaresul, stema şi culorile să revină la societatea non-profit AFC Rapid, controlată în continuare de Copos.

Informaţiile de ultimă oră ale Gazetei susţin însă că fostul patron al giuleştenilor a dorit să rupă orice legătură cu fostul său club şi a cedat gratis toate drepturile pe care le avea asupra stemei, palmaresului şi culorilor fostului director de marketing al Rapidului, Horia Manoliu!

Neavând resursele financiare necesare, Horia Manoliu nu va putea, cel mai probabil, să formeze o nouă echipă. Acesta ar urma să vândă "moștenirea" lăsată de Copos unui om de afaceri puternic, care să pornească de la zero.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  08 Iulie 2016, 12:32
Postat de borat101 pe 08 Iulie 2016, 10:42

Manevre din astea de utc/communism + kamatarime = mafie 100% Si mai vrem un campionat de fotbal sanatos, echipe de fotbal sanatoase, etc..cand penali ca astia au distrus imediat totul in spatele lor!!!!

Manevrele astea v-au adus 2 titluri... Ai uitat de Berlusconi din Giulesti, nu?

borat101
borat101  •  08 Iulie 2016, 10:42

Manevre din astea de utc/communism + kamatarime = mafie 100% Si mai vrem un campionat de fotbal sanatos, echipe de fotbal sanatoase, etc..cand penali ca astia au distrus imediat totul in spatele lor!!!!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  08 Iulie 2016, 08:29

Asadar, ce facem cu clona lui Moraru? O spoim alb-visiniu, o iertam de datorii si o botezam ”Rapid” la... ”Giulestina” cu o halba de bere? In ce liga?...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează