FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo e de acord să își vândă vedeta, dar echipele din străinătate renunță din cauza unui detaliu incredibil: "Contează foarte mult"

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 decembrie 2016 14:06

Dorin Rotariu este vedeta lui Dinamo, iar clubul alb-roșu ar fi dispus să renunțe la serviciile jucătorului de 21 de ani dacă un club oferă 4 milioane de euro.

FC Bruges și Dinamo Zagreb au fost primele echipe care și-au arătat interesul pentru dinamovist, dar pentru moment nu s-a concretizat nimic.

Impresarul jucătorului, Anamaria Prodan, dezvăluie că salariul jucătorului poate fi una dintre probleme și susține că echipele din străinătate nu au încredere când văd că un jucător primește un salariu atât de mic.

Nu știu ce să cred despre ofertele pentru el. Au fost atât de multe discuții, iar Dinamo a avut oferte pentru Roti! E clar că nu putea să-l vândă pe numai un milion de euro, dar niciodată această echipă nu-l poate vinde cu 10 milioane de euro. Și asta pentru că atunci când te duci să negociezi suma de transfer și spui ofertantului că jucătorul are 5.000 de euro salariu.... Contează incredibil de mult această chestiune când se face un transfer", a explicat Anamaria Prodan pentru GSP.RO.

1.7500.000 €este cota lui Rotariu, potrivit transfermarkt.de

În actualul campionat, Rotariu a marcat de 6 ori în 21 de meciuri și a oferit o pasă de gol.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (39)
geo.b.
geo.b.  •  01 Ianuarie 2017, 20:08

Auzi tu-fa,de ce nu spui adevaru ? Eu stiu raspunsul la intrebare,dar prefer sa-l aud de la tine.Eu am mai citit despre situatia lui Rotariu,iar problema ar fi SITUATIA INCLACITA pe care o are Rotariu. Unu.este in coproprietate,Dinamo-Timisoara 50-50% si doi, are doi impresari, fiecare dintre ei spunand ca el are dreptul asupra semnaturii lui Rotariu." Palmieru" si cu Jovani.Tot cazul,Rotariu a jucat foarte bine in momentrul in care a venit la Dinamo,dar in momentul in care a semnat cu palmierul,coincidenta sau nu,Rotariu nu-i mai acelasi jucator.Tot coincidenta sau nu,in momentul in care se aude numele "palmierului" in preajma lui "bizonul" si acesta este de nerecunoscut. DAR NU SUNT SINGURELE CAZURI. Atunci concluziile care ar putea fi,stiind a cui sotie este ? Iar totul,are legatura cu.....BANUL.

1745flo
1745flo  •  01 Ianuarie 2017, 19:51

Daca si-a ales prost pe cine sa-l reprezinte, asa-i trebuie! Unde nu-i cap, vai de picioare!

888384931298908
Cebuc Marcel  •  01 Ianuarie 2017, 15:54

Să-şi caute alt impresar,se ştie că mop e împotriva lui Dinamo!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează