FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

EXCLUSIV Dinamo, părăsită de fani! Câte bilete s-au vândut până în această dimineață + reacția clubului

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2017 12:13

Dinamo va juca diseară cu FC Botoșani, de la ora 20:30, în primul meci cu Cosmin Contra pe bancă. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi, TV Dolce și LookTV.

Deși meciul se joacă pe Arena Națională, cel mai modern stadion din București, fanii lui Dinamo nu se înghesuie să cumpere bilete.

Potrivit informațiilor GSP.RO, până în această dimineață se vânduseră doar 100 de bilete. Astfel, se preconizează o asistență extrem de redusă la ultimul meci din etapa a 24-a.

Contactat de GSP.RO, Ionel Dănciulescu, managerul sportiv al lui Dinamo, a spus că este sigur că fanii vor veni în număr mare la meciul de diseară.

"Eu nu mă ocup de bilete și de numărarea lor. Sunt sigur că fanii vor veni în număr mare alături de echipă. Fanii noștri se mobilizează mai greu, dar în ziua meciului vor cumpăra mai multe bilete. Vor veni și vor susține echipa, mai ales că depinde doar de noi dacă ne calificăm în play-off", a spus Dănciulescu pentru GSP.RO.

Sâmbătă seară, membrii Peluzei Cătălin Hîldan anunțau pe Facebook că se vânduseră doar 85 de bilete.

1.500 de fani au fost la meciul Dinamo - Viitorul, 1-2

Astăzi, la casele de bilete de la Arena Națională se vând bilete și pentru meciul cu Steaua. Dinamoviștii au primit 8.300 de tichete. Surse GSP susțin că până acum s-au dat 1000 de tichete. Unul costă 15 lei. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
gipsicaretionfipsi
gipsicaretionfipsi  •  20 Februarie 2017, 20:35

85 de bilete huh? prostul moare de grija altuia

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  20 Februarie 2017, 18:48
Postat de luputu pe 20 Februarie 2017, 17:12

Dinamo a pierdut batalia cu arbitrii, nu cu celelalte competitoare. Acele 4-5 etape consecutive in care arbitrii, facand jocul nu stim cui, au retezat aripile unei frumoase echipe care era pe cale sa se formeze. Dinamovisti nu va mai ganditi la play-off! Nu sunteti doriti acolo!

”Dinamo a pierdut batalia cu arbitrii, ...facand jocul nu stim cui, au retezat aripile unei frumoase echipe care era pe cale sa se formeze.... la play-off! Nu sunteti doriti ...!” Mi-au dat lacrimile... De ras... De rasul Super Reds-ilor... Cum se traduce asta? Super râși?

q2016
q2016  •  20 Februarie 2017, 17:47

Jucatorii pot fi: demoralizati, afectati psihologic, fragili, accidentati, afectati de intarzierile salariale, samd. Suporterii in schimb trebuie sa fie niste mereu veseli, puternici, bucurosi de fotbal si bun-platnici de bilet indiferent de ceea ce vad in teren. Acest raport este absurd.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează