FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo reacționează după ce Gnohere s-a dus la Steaua » Ironii la adresa rivalei: "Asta e diferența! Ei nu vor avea ce avem noi"

Articol de - Publicat sambata, 07 ianuarie 2017 13:54

Chiar dacă Steaua i-a adus pe Gnohere și Alibec și vrea să îi transfere pe Morais și Teixeira, Dinamo nu este impresionată de rivală.

Steliano Filip, unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Ioan Andone a comentat intențiile Stelei și i-a ironizat pe rivali, despre care a spus că niciodată nu vor putea să transfere o galerie ca a lui Dinamo.

"E clar că sunt fotbalişti foarte buni, însă Steaua întotdeauna a avut fotbalişti mari şi asta nu ne-a oprit. Oricum, Steaua nu va reuşi niciodată să transfere ce noi avem deja.

Peluza Cătălin Hîldan! (râde) Doar Dinamo Bucureşti! Diferenţa dintre Dinamo şi Steaua este că la noi suporterii ne susţin indiferent de rezultate, pe când la Steaua şi când era pe primul loc, tribunele au fost goale", a spus Steliano Filip pentru Gazeta Sporturilor.

"M-am aşteptat să batem la scor Steaua pentru că actuala echipă pe care o avem este cu adevărat puternică şi am devenit o familie, jucăm împreună, petrecem timp împreună, facem totul în echipă"
Steliano Filip

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (39)
zecs93
zecs93  •  08 Ianuarie 2017, 00:58
Postat de stelistulbrasov pe 07 Ianuarie 2017, 17:28

Fabula vulpea si strugurii se actualizeaza,cainii si strugurii.... Iar *** asta trebuia eliminat de 99 de ori in ultimele meciuri cu noi....A dormit in caminul din Greceanu,cu patura pe el,se dadea mare pe web la pitzipoance ca e la dinamu...Vai de capul lui....Ii crapa buza dupa un contract mai bun,ce sa faca cu 10 000( de lei) primiti de la zugrav?Un IT-st ce se respecta nu se da jos din pat pentru salariul asta,dar in groapa e aur curat banul asta...Fomist care se inchina la unii manipulati sa strige ce vor sefii(inclusiv Ponta presedinte)...MASA DE MANEVRA PERFECTA,asa zisa galerie(adunatura) a lui dinamu.

tu vorbesti ma unealta lui becali ce esti, tu esti obligat sa te dai jos din pat daca ci0banu ti-o cere, mi-e sila, *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

117757495232737
Marian Voican  •  07 Ianuarie 2017, 23:06
Postat de pol1iasi pe 07 Ianuarie 2017, 21:32

Va sustin indiferent de rezultate? Ia n-auzi...pai parca-mi aduc aminte ca dupa meciul de la Medias, "ati facut comanda" la vreo 50 de frigidere...nu va ajungeau alea care le aveti pe acasa...pt "carnea" de la suporteri :))

alo,iasule mai stai cuminte fratioare ca nu se va mai intalni nici gazul cu acea ocazie in viata lor.

kwd2015
kwd2015  •  07 Ianuarie 2017, 23:04
Postat de luputu pe 07 Ianuarie 2017, 19:33

Bravo Filip! Asta inseamna sa fi caine!

Sa 'scri' agramat ? Aia inseamna ?

Vezi toate comentariile (39)
Comentează