FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo s-a despărțit de un jucător important! » Tocmai a semnat rezilierea și și-a explicat decizia pentru GSP.ro

Articol de - Publicat joi, 17 decembrie 2015 16:19

Fostul căpitan al "cîinilor", Alioșa Vojnovici, 30 de ani, a semnat în urmă cu puține momente rezilierea contractului cu Dinamo.

Mijlocașul care a cîștigat inimile fanilor din "Ștefan cel Mare" a ajuns la un acord cu conducerea pentru a pleca liber de contract, dorindu-și să meargă acasă, alături de soție care a născut luna trecută un băiat. Cuplul mai are o fetiță.

Fotbalistul are o ofertă de a-și continua cariera la echipa locală, NK Osijek, pe care a și salvat-o de la retrogradare cu un gol în ultimul minut la finele sezonului anterior.

"Am avut momente foarte frumoase aici și suporterii vor rămîne în sufletul meu, dar acum mă gîndesc mai mult la familia mea și vreau să fiu alături de cei dragi. Clubul din orașul meu natal mi-a făcut o ofertă foarte bună.

Le mulțumesc reprezentaților clubului Dinamo pentru că au înțeles situația și pentru deschiderea de care au dat dovadă. Le mulțumesc și fanilor pentru momentele bune petrecute aici și pentru susținere", a declarat Vojnovici pentru GSP.RO.

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (72)
zidane92
zidane92  •  17 Decembrie 2015, 19:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  17 Decembrie 2015, 19:48

Asta pe care *** a stat la minimo cât personalul de tg Mureș în gară (ca să îl prindă și alpin)....vikingul...supercapitanul......nu mai știați cum să îl numiți când el a fost și rămâne un fotbalist extrem de rudimentar, sub nivelul ligii1 din România.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Decembrie 2015, 19:35
Postat de romelo777 pe 17 Decembrie 2015, 19:13

cat sa mai ai rabdare cu nedelcearu sau chiar rotariu?e timpul de un trofeu,gata cu insolventa si testarile!

macar inca 2 ani trebuie avuta rabdare. cand nu o sa mai avem rabdare cu tinerele noastre talente atunci ne vom transforma intr-un club de mercenari intr-o liga de mercenari. la 20 de ani Rotariu, trebuie sa se caleasca, trebuie sa avem incredere ca se va cali. Asa cum la 20 de ani nu dadeai 2 bani pe Radut si acum visezi la el.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează