FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Dinamo se întăreşte în defensivă! A transferat un croat: "Alioșa Vojnovici mi-a spus totul"

Articol de - Publicat luni, 29 august 2016 08:33

Dinamo l-a vândut pe Andrei Marc la Şanliurfaspor pentru 200.000 de euro şi este extrem de aproape să aducă un fundaş central croat.

UPDATE 17:25

Luka Marici a semnat cu Dinamo pe două sezoane și a acordat o declarație în exclusivitate pentru GSP.ro: "Sunt foarte fericit că am semnat cu Dinamo București. Știu ce înseamnă acest club în România. Înainte să vin m-am consultat cu Alioșa Vojnovici, care mi-a spus despre suporterii dinamoviști că sunt unici și merită orice sacrificiu.

Ultima echipă la care am evoluat a fost Persepolis pentru că antrenorul de acolo e croat și e un om cu care am o relație specială. M-a rugat să merg acolo să-l ajut și n-am putut să-l refuz".

Știrea inițială

GSP.RO a aflat că Luka Marici, 29 de ani, este ultima ţintă a lui Ioan Andone pentru centrul defensivei.

În prezent liber de contract, Marici a venit deja la Bucureşti şi în această dimineaţă a efectuat vizita medicală. Fotbalistul chiar a oferit o scurtă declaraţie în exclusivitate pentru GSP.RO: "Am venit să fac vizita medicală, sper să fie totul ok şi să semnez. Momentan nu pot să spun prea multe".

Conform surselor GSP, Marici va semna un contract pe un an cu posibilitate de prelungire pe încă unul dacă toate analizele vor decurge bine şi va câştiga aproximativ 5.000 de euro lunar în Ştefan cel Mare.

Marici a evoluat ultima dată în Iran, la FC Persepolis. Are o cotă de piaţă de 700.000 de euro pe site-ul transfermarkt.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (70)
zecs93
zecs93  •  29 August 2016, 13:40

Am vazut un videoclip cu el pe youtoube pe vremea cand evolua la Rijeka vicecampioana CROATIEI, pare un fundas de calibrul lui puljici, doamne ajuta sa joace ca predecesoru sau croat !!! Croatii ne-au prins bine aici la Dinamo, vezi cazuri ca Palici,Puljici,etc !!! Sa dea domnu sa confirme si Luka Marici , pare promitator, e bine ca se fac si transferuri nu doar plecari, sa speram ca saptamana asta sa semneze si Nistor dar si varfu ala minune !!!

1532400640404110
Viorel David  •  30 August 2016, 08:22

Cainii rosii (la bot) au reusit sa vanda un jucator la o echipa din Turcia de care nu au auzit nici turcii si l-au cumparat pe altul care nu a activat la vreun club de fotbal ci la un joc de strategie on-line.

sscorpioss
sscorpioss  •  30 August 2016, 07:26
Postat de daweroirl pe 30 August 2016, 03:00

da ,se pare ca ,cu astia v-ati luat numai locuri gen 2-4 ,adica numai ***-n *** !:))Doamne ajuta ,la mai multe ,la ce a ajuns sa se multumeasca suporterul mimnam,ovoist ,weaks ,***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (70)
Comentează