FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

EXCLUSIV Edi Iordănescu pleacă de la Pandurii! Cine îi va lua locul pe banca gorjenilor » Anunțul făcut azi!

Articol de - Publicat luni, 20 iunie 2016 11:10

Edi Iordănescu nu va mai continua la Pandurii Târgu Jiu chiar dacă au fost făcute eforturi considerabile, de ambele părţi, pentru găsirea unei soluţii în acest sens.

Inclusiv ieri tehnicianul aştepta un semn în legătură cu doleanţele sale legate de stabilitatea financiară a echipei.

Cum Iordănescu nu va mai continua la Pandurii a devenit stringent, pentru Narcis Răducan, să găsească un nou antrenor principal în condiţiile în care echipa pleacă, mâine, în cantonament în Slovenia. Favorit să preia echipa ar fi, la acest moment, Liviu Ciobotariu.

„Am decis să nu mai prelungesc contractul cu Pandurii Târgu Jiu. Deşi mă încearcă un sentiment de regret imens, pentru că e în spate o muncă de un an şi jumătate încununată cu o prezenţă europeană, pentru că am cunoscut oameni deosebiţi, pentru că am făcut performanţă împreună, pentru că am trăit momente frumoase la Târgu Jiu şi în mod special pentru că dezamăgesc suporterii care sigur aşteptau continuitate, cred totuşi că e decizia corectă.

Latura financiară a făcut să se destrame o echipă frumoasă pe care am construit-o împreună cu Narcis şi factorii de decizie. Sunt un antrenor care se ghidează după principii şi cred că trebuie început un alt proiect în alte condiţii, cu alte obiective şi probabil cu alţi oameni implicaţi.

De aceea nu-mi rămâne decât să mulţumesc factorilor de decizie, conducerii administrative, jucătorilor, suporterilor şi tuturor celor care au fost implicaţi în proiectul Pandurii, să urez mult succes clubului în continuare şi să asigur toţi târgujienii că Pandurii va rămâne mereu în inima mea! Hai Pandurii!”, a zis Iordănescu pentru site-ul oficial al clubului. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
948956548471669
Andronache Georgian  •  20 Iunie 2016, 13:53

Are si el o oferta si "e bine" sa vina liber de contract...o sa vedeti,nu sta mult pe tusa!

nebeleizis
nebeleizis  •  20 Iunie 2016, 12:58

Vine in locul lui taica-su la nationala ... :)))))))

stefansb
stefansb  •  20 Iunie 2016, 11:58

Esti un antrenor slba, bai Edi. Adica daca esti pus sa te descurci cu ce produci (drepturi TV, bilete, publicitate) ca orice manager din Europa care se respecta, dai bir cu fugitii. Tu poti numai daca pompeaza statul milioane in echipa ta, sa arati tu ce bun esti, cum ii bati tu pe aia care inceaca sa se descurce cu ce produc....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează