FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Fanii lui Dinamo au luat foc! Andone și-a adus "postaci" în tribune!

Suporterii dinamoviști sunt recunoscuți pentru virulența cu care-și
Suporterii dinamoviști sunt recunoscuți pentru virulența cu care-și "cheamă la raport" favoriții

Articol de - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2016 00:00

Ultrașii îl contestă atât de vehement pe Andone pentru că acesta ar fi apelat la oameni care să facă ordine în tribune.

Fost idol al galeriei dinamoviste, și ca jucător, și ca antrenor, Ioan Andone a ajuns unul dintre cei mai contestaţi oameni care au trecut prin Ştefan cel Mare în ultimii ani.

Protestele fanilor au crescut în intensitate odată cu trecerea timpului şi au ajuns în punctul culminant luni seara, după înfrângerea de acasă cu CFR, 0-2.

Pe lângă scandările legate de demisie din timpul jocului, un grup destul de mare de suporteri l-a aşteptat pe Ando la vestiare, pornind un adevărat tir de înjurături şi proteste la adresa tehnicianului de 56 de ani.

De unde pleacă ura față de glorie a clubului? Conform surselor Gazetei, ultrașii au fost foarte deranjaţi că "Fălcosul" ar fi adus la stadion bodyguarzi îmbrăcaţi în civil, care să facă ordine.

Aceştia s-ar fi postat la tribuna 0, acolo unde fanii sunt cei mai vehemenţi la adresa antrenorului şi de unde au pornit pentru prima oară criticile.

Oamenii lui Andone au fost luaţi la ochi după ce l-au încurajat exagerat pe antrenor şi chiar s-au certat agresiv cu spectatorii care îl contestau pe acesta.

Criticat și de Danciu

Chemat la ordine de către fanii "câinilor", după înfrângerea cu CFR, Ionel Dănciulescu a fost surprins de reporterii GSP.ro criticând tactica lui Andone: "Aveţi dreptate, s-a greşit tactica, asta e!".

Contactat de GSP.ro, Danciu a explicat: "Eu nu-mi permit să zic de antrenori că au greșit tactica. M-am referit la chestia că dacă am pierdut, e normal să fi fost ceva greșit undeva, dar n-am zis că Ando a greșit tactica. Probabil că în aglomerația aia nu s-a înțeles prea bine".

"Nu ne ridicăm la nivelul Stelei"

Managerul general Adrian Mutu a vorbit la Digi despre Derby-ul cu Steaua, considerând că Dinamo nu se ridică momentan la nivelul adversarei: "Nu cred că în momentul ăsta ne ridicăm la nivelul Stelei. Diferenţa în clasament este de ceva puncte şi asta probabil că se va simţi. Eu sper ca echipa să se ridice din ce în ce mai mult, să dea tot ceea ce nu a dat până acum şi să câştigăm acest Derby, dar asta nu înseamnă că e un meci mai special. Ar trebui să dea 150 la sută în fiecare meci, aşa ar fi profesionist".

"Ando își taie craca singur, dacă spune că are lot mai bun decât am avut eu! Asta înseamnă că ar trebui să aibă și rezultate mai bune, nu?!"
Mircea Rednic, ex-antrenor Dinamo

8victorii are Dinamo în faţa CFR-ului în ultimele 8 partide de L1. În rest, 3 remize și 5 eșecuri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
zecs93
zecs93  •  23 Noiembrie 2016, 22:08
Postat de zidane92 pe 23 Noiembrie 2016, 10:21

Pai eu ce-am zis, total de acord! Eu nu ii cer demisia acestui om chit ca din 2k sau cati sunt la meci , eu voi fi singurul pro andone!

atunci daca esti pro-andone sa nu te supere la final locu in clasament, cand vom tremura mai ales la -10 grade ca am putea retrograda deoarece incapabilu de andone ne duce in play-outt !!! Vi-se pare ca Gaz Metan,CFR au loturi peste Dinamo, pai Dinamo de la mijloc in sus cred ca are cea mai buna formula, problema e ca baietii astea nu sunt pusi in valoare, ando mai face si schimbari aiurea, de exemplu, de ce a schimbat toata echipa din meciu cu astra, sau macar o parte din ei ?? De ce nu a jucat cu Ceccareli si a jucat tot cu *** de romera navarro, de ce nu la scos pe rotariu tot meciu cu cfr si la scos pe hanca,etc, de ce nu la lasat pe penedo si la bagat pe branescu, de ce a jucat 4-3-3 care sa dovedit a fi un sistem falimentar in fiecare meci jucat si nu a jucat ca la giurgiu cu astra ( 2-5) 4-2-3-1 !!! Majoritatea din mandatu lui Rednic au ajuns de nerecunoscut cu andone, asta e adevaru !!! Fi-e ca va place sau nu, daca ne bate voluntariu andone e papa, ar fi un soc util inaintea partidei cu fcsb !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  23 Noiembrie 2016, 12:23

”Kumare, nu ne lasa, ca-n Groapa e casa ta!” ”Coregrafii trec la fapte, sa scape de locul sapte!” ”Cu Ninel si cu Sanjeev, jocul va fi atractiv! Falconetti sa ne lase, s-ajungem macar pe 6!”

bakunin
bakunin  •  23 Noiembrie 2016, 12:04
Postat de sadiku pe 23 Noiembrie 2016, 10:37

***

Ai fi fost sanatos la cap daca nu petreceai prea mult timp sub patrafirul popei din Caldarusani? :)))))))))

Vezi toate comentariile (45)
Comentează