FOTBAL  »  Superliga  »  MUTARE

EXCLUSIV FCSB dă lovitura pe piața transferurilor! Becali plătește 400.000 de euro pentru un fotbalist considerat supertalent

Articol de - Publicat sambata, 08 iulie 2017 15:52

Vicecampioana are nevoie de fundaș central, dar Mihai Stoica și Nicolae Dică nu au nicio variantă după mai bine de o lună de zile de căutări! Chiar și așa, Gigi Becali continuă investițiile la echipă și s-a înțeles cu un nou jucător: Andrei Vlad, portar de 18 ani. Patronul roș-albaștrilor îi va plăti 400.000 de euro lui Mihai Rotaru pentru această mutare.

19904413 10154487183092172 1318094906 n

Sursele GSP.RO au dezvăluit că în această dimineață portarul Andrei Vlad și agentul acestuia Anamaria Prodan au fost într-o discuție față în față cu patronul CSU Craiova, Mihai Rotaru pentru rezolvarea problemelor pe care tânărul de 18 ani le are cu clubul din Bănie.

După ce jucătorul a rupt unilateral contractul cu Știința din cauza unor probleme personale, acesta și-a asumat faptul că poate fi suspendat între 16 și 24 de etape, dar apoi avea șansa să semneze din postura de fotbalist liber de contract. Totuși, Anamaria Prodan, care are o relație de prietenie de mai mulți ani cu patronul Rotaru, a intervenit în disputa celor doi pentru a rezolva cât mai rapid situația și pentru ca ambele părți să aibă de câștigat.

Din primele informații pe care GSP.RO le deține în acest moment, Vlad și Craiova au ajuns la un numitor comun în ceea ce privește un transfer al portarului. Sursele ziarului au dezvăluit că Vlad urmează să semneze cu FCSB echipă care e dispusă să plătească 400.000 de euro pentru obținerea semnăturii acestuia, dar și să ofere Craiovei procente dintr-un viitor transfer.

3 este numărulportarilor pe care îi are în acest moment Nicolae Dică la dispoziție: Florin Niță, Eduard Stăcioiu și Toma Niga

De parafarea tuturor actelor dintre Andrei Vlad și FCSB se ocupă avocatul Dan Idita și agentul fotbalistului, Anamaria Prodan, cea care a primit mână liberă în ceea ce privește transferurile de jucători la Steaua din partea patronului, chiar dacă Laurențiu Reghecampf a demisionat și plecat de la echipă în vara acestui an.

GSP.ro a încercat să ia legătura cu oficialii CSU Craiova, dar și cu agentul jucătorului, dar fără rezultat, până la publicarea acestor informații.

"Cum să-l transfer? Sunt doar invenții. Nu-l vrea niciun Dică. Și nici dacă l-ar vrea, nu poate să-l aibă. Nici dacă se dă peste cap. Nu poți să-l iei. Nu se face așa ceva. Dacă îl transferăm, primim interdicție la transferuri timp de 2 sezoane. Steaua nu riscă pentru un copil să nu facă transferuri. Ce, el e Iașin? Nici Lev Iașin dacă era, nu-l aduceam!" Gigi Becali, în urmă cu câteva zile

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (63)
brandremist
brandremist  •  09 Iulie 2017, 10:18

Eu nu înțeleg cum Becali s-a zgârcit la 600 k pt Adrian Petre, un jucător care a contribuit decisiv pe unde a fost (Liga II, Cupa României, Naționala României etc) dar în schimb dă 400 k pe al patrulea portar (!) care are un meci în Liga I (!!) și care are 3 meciuri la Națională unde a încasat 5 goluri (!!!) Să nu fie și ăsta în genul lui Costea!

robotzel
robotzel  •  09 Iulie 2017, 08:01
Postat de waves pe 09 Iulie 2017, 02:55

***

sti ca este o boala atunci cand tu spui ceva si tot tu iti raspunzi? observ ca iti place sa iti dai replica la propriile comentari. sau poate ai uitat sa schimbi contul pentru a raspunde de pe un altul?

valentinn10
valentinn10  •  09 Iulie 2017, 05:07

Aici se vorbeste despre STEAUA, hidosi frustrati...

Vezi toate comentariile (63)
Comentează
Close