FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE-ȘOC

EXCLUSIV FCSB și CSA ÎNGROAPĂ 7 MAI! Petrecerea de la Cheile Grădiștei, anulată » Dezvăluiri din culise și declarații în exclusivitate

Articol de GSP - Publicat joi, 04 mai 2017 10:52

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor anunță că scandalul dintre  CSA și FCSB a împărțit și gloriile echipei, care pentru prima dată în ultimii 20 de ani nu vor organiza nicio petrecere de cinstire a celei mai mari performanțe din istoria fotbalului românesc. 

Peste 3 zile se împlinesc 31 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor, însă Duckadam refuză să mai organizeze petrecerea tradițională de la Cheile Grădiștei. 

În ultimii ani, foștii jucători se strângeau acolo, la munte, pentru un meci demonstrativ, urmat de o masă alături de soții și prieteni. 

Disputa între foștii jucători a început încă de acum doi ani, când la petrecerea de pe 7 mai 2015 s-au contrat serios la demonstrativul de la munte. Atunci, ultrașii steliști au intrat în sală și au început să scandeze împotriva echipei lui Becali și au afișat bannere tăiate cu FCSB.

Detalii despre scandalul dintre jucătorii Stelei '86 și declarațiile exclusive făcute de Helmuth Duckadam pot fi citite doar în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  04 Mai 2017, 14:09
Postat de timm pe 04 Mai 2017, 12:52

Nu era gratis. Fiecare platea. Existau si sponzorizari, asa ca pretul era mic. Dukadam e certat cu toti ceilalti participanti. Nu mai vrea sa vina nimeni la o actiune organizata de el.

Si tu, penibilule!!

haudinamo
haudinamo  •  04 Mai 2017, 14:01

Haha ce bine ca au intrat suporterii peste burtosii aia slugarnici. Stateau ca slugile la masa si indesau osanza la burtoi, cred ca le-a stat in gat betivanilor cand li s-a amintit ca sunt slugile analfabetului

razvanstefan2010
razvanstefan2010  •  04 Mai 2017, 13:58
Postat de timm pe 04 Mai 2017, 13:12

Esti doar penibil.

tu esti penibilitate intruchipata pe acest site! te pretinzi suporter CSA dar mori de dorul fcsb-ului! nu scapi un articol despre ei, sa nu cumva sa lipsesti tu!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează