FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN, LUNI, ORA 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV / FOTO Imagini scandaloase înainte de Dinamo - Gaz Metan: "Veniți la stadion, că vă întâmpinăm cu mizerie!" » Răspuns oficial stupefiant

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 august 2017 09:00

"Câinii" revin mâine seară în Ștefan cel Mare, pentru meciul cu Gaz Metan (ora 21:00, Digi, Dolce, Look, GSP.ro). Sunt întâmpinați cu cioburi, cu mucuri de țigări și cu resturi menajere!

"Cine intră-n «Groapă» fără cinci nu scapă!". Așa spunea cântecul suporterilor. Cinci, ce? Cel mult cei ce se mai încumetă să vină la meciurile din Ștefan cel Mare se pot alege cu diverse boli. În zona tribunelor din imediata vecinătate a Spitalului de Urgență, mizeria e în floare.

Ieri, cu 48 de ore înainte de partida din etapa a patra cu Gaz Metan Mediaș, orice puteai găsi pe stadion, numai curățenie nu! Sticle, întregi sau sparte, cutii de bere, mucuri de țigări, pungi aruncate dezinvolt și resturi ale unor cutii în care a fost mâncare sunt doar câteva dintre elementele coșului de gunoi în care a fost transformată bătrâna arenă.

Două evenimente în 3 luni

În plină dispută între entitățile lui Dinamo - Clubul Sportiv, FC Dinamo 1948 - Ionuț Negoiță și ACS FC Dinamo - Nicolae Badea -, fanii sunt chemați în tribune ca să stea în mizerie! În timp ce-și pasează responsabilitatea privind posibilitatea modernizării stadionului în baza proiectului UEFA 2020, "Dinamo" având șanse tot mai mici să fie refăcut, condițiile oferite susținătorilor sunt lamentabile.

În condițiile în care ultimul meci disputat pe Ștefan cel Mare a fost pe 13 mai, Dinamo - Astra 1-1, cu 8.762 de spectatori. Iar, între timp, a mai fost un singur eveniment acolo, pe 25 iunie, când comunitatea musulmană din România a celebrat sfârșitul Ramadanului, iar rugăciunea la care au fost aproximativ 5.000 de persoane a fost pe celebra pistă.

"Invitație" la curățenie

Răspunsul oficial oferit de Monica Iagăr, președinta CS Dinamo, când a fost întrebată de ultrași vizavi de subiectul mizeriei de pe stadion: "Eu vreau să fac curățenie, dar n-am personal. Nu pot angaja nicio firmă, încerc să-mi fac treaba așa cum pot, cu cei din club. Dacă voi, suporterii, ne iubiți și sunteți dinamoviști adevărați, veniți și facem curățenie împreună, hotărâm ziua și ora, ieșim cu toții!".
Doar că atunci când unul dintre suporteri i-a propus: "Venim cu grupele de copii de la club, dar ne lăsați să ne antrenăm gratis în bază?", fosta atletă a reacționat: "Un privat pe domeniul statului nu se poate fără bani!". Ieri, la casele de bilete din Ștefan cel Mare era liniște deplină, niciun suporter, cu toate că era program normal. 

1 victorie,o remiză și o înfrângere e palmaresul "câinilor" în 2017 în partidele disputate în Ștefan cel Mare

15 lei costă cel mai ieftin bilet mâine seară, la peluze. La tribuna a II-a - 30 de lei, la tribuna I - 40 de lei, la tribuna 0 - 50 de lei

2.000 €costă închirierea stadionului din Ștefan cel Mare, de 15 ori mai puțin decât Național Arena

2.643 de spectatori au fost la ultimul Dinamo - Gaz Metan (1-1) în Ștefan cel Mare, pe 26 august 2016

 

ALTE ȘTIRI:

Oliva, normal
Maxi Oliva revine la antrenamentele normale după o leziune fibrilară care l-a ținut doar spectator la "dubla" cu Athletic Bilbao. Argentinianul a însoțit echipa în Spania, însă n-a intrat în lotul de 18. Fotbalistul de bandă stângă va fi luat în calcul de Contra, jucătorul putând fi o soluție de schimb pentru Steliano Filip. 

Nascimento și ai lui
Pentru Filipe Nascimento meciul din Țara Bascilor a fost și un bun prilej de a-și revedea familia. Părinții lui, plus un grup important de prieteni, au străbătut cei 800 de kilometri dintre Lisabona și Bilbao ca să-l vadă pe mijlocașul dinamovist, iar fotbalistul a imortalizat momentul. Filipe i-a invitat pe părinți și la București, la un Derby de România, primul fiind prevăzut pe 23 septembrie, în campionat. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (89)
fangigi
fangigi  •  06 August 2017, 20:10

Articol nesemnat? Garbage!

100002473541087
Danut Ognean  •  06 August 2017, 19:57

minciuni ale unui gazetar gigist fcsb-ist de la gazeta becali fcsb sport! fortza dinamo

tb73
tb73  •  06 August 2017, 19:45

Mwahahahaha.... unde mai gasesti asa ceva?? "Doar Dinamo Bucuresti"

Vezi toate comentariile (89)
Comentează