FOTBAL  »  Superliga  »  NEGOCIERI

UPDATE Fratele lui Pogba a refuzat-o pe Dinamo! Acesta a ales Olanda

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2016 16:07

Dinamo caută un atacant, având în vedere că Gnohere a refuzat prelungirea și ar putea prinde un transfer la Alaves, în La Liga, în ultimele ore de mercato.

UPDATE 20:50

Fratele lui Pogba nu s-a înțeles cu Dinamo și a ajuns în Olanda la Sparta Rotterdam, echipă care ocupă locul 8 în prima ligă în acest moment.

Știrea inițială!

Surse GSP dezvăluie că unul dintre vârfurile dintre care va alege Andone este Mathias Pogba, fratele mai mare al lui Paul, superstarul transferat vara asta de United de la Juventus pentru 105 milioane de euro!

M. Pogba are 26 de ani, 1,94 metri înălțime, iar ultima oară a jucat la Partick Thistle, în prima ligă din Scoția, pentru care a marcat doar de 3 ori în 36 de partide.

El a mai evoluat în Italia, în Serie B, la Delfino Pescara (4 meciuri, 0 goluri), și în Anglia, în Liga a 3-a,  19 goluri în 73 de partide pentru Crewe, Wrexham și Crawley.  

Pentru Guinea a jucat de 3 ori, fără să înscrie. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (87)
bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  01 Septembrie 2016, 00:28

Banuiesc ca urmatoarea stire senzationala marca jsp va fii: Dinamo aduce sosii si nu sotii, Sosia lui Pogba, Totti, Rednic varianta young, Hagi , Lacatus. Sosia de origine spaniola a lui Tamas si Marica se antreneaza de maine cu dinamo....alaturi de sosia perfecta a lui Gonzales,Raul.

bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  01 Septembrie 2016, 00:23

Era senzational daca venea la Dinamo, chiar si Dan Diaconescu primea o zi de gratie, de ziua Limbii romane sa vada LIVE senzationalul transfer care se putea face astazi. Dar asta e , daca dragoste nu e, se inlocuieste cu multi bani ....etc. bai bai

bebe21
bebe21  •  31 August 2016, 23:41

alo...Nego....buna sunt eu...Ozeneu...vezi ca varul nepotului lui Kante stie un burkinez care stie un nigerian liber de contract...

Vezi toate comentariile (87)
Comentează