FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

EXCLUSIV Galeria unei echipe celebre din Europa vine în România pentru a da curs unei inițiative inedite

Articol de - Publicat joi, 11 iunie 2015 17:22

Premieră în peisajul fotbalului românesc: galeria unei echipe din Liga I va înfrunta într-un meci amical celebrii fani ai formaţiei scoţiene Celtic Glasgow.

Asociaţia Liga Suporterilor Astra Giurgiu (ALSAG) i-a provocat pe fanii celor de la Celtic Glasgow la un meci amical care se va disputa vineri, de la ora 19.00, pe terenul de antrenament al Astrei din complexul sportiv „Marin Anastasovici”.

„După meciul de la Giurgiu dintre Astra şi Celtic, ne-am întâlnit cu doi suporteri ai echipei scoţiene. I-am invitat la o bere, ne-am împrietenit şi am făcut schimb de fulare şi adrese de facebook. Au fost de acord să strângă mai mulţi colegi de-ai lor şi să joace împotriva noastră un meci amical” spune Paul Dupir, liderul ALSAG.

Dacă suporterii Astrei au apelat la ajutorul clubului pentru echipamentul de joc, fanii celor de la Celtic au tricouri personalizate pe care le-au prezentat deja pe site-ul de socializare.

Astra Giurgiu şi Celtic Glasgow s-au întâlnit de două ori în ediţia 2014-2015 a Europa League. Scoţienii s-au impus cu 2-1 pe „Celtic Park” şi au remizat, scor 1-1, în deplasare.

La meciul de la Giurgiu jucătorii lui Celtic au fost încurajaţi de aproximativ 2.000 de suporteri.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
cracker
cracker  •  11 Iunie 2015, 23:29
Postat de gabonne1982 pe 11 Iunie 2015, 19:18

foarte buna ideea ;)

O sa castige suporterii lui Celtic, nu cred ca afisele pictate de la Astra pot sa-i opreasca.

gabonne1982
gabonne1982  •  11 Iunie 2015, 19:18

foarte buna ideea ;)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează