FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

EXCLUSIV Gest tupeist făcut de fiul lui Mititelu către Sandu și Dragomir: "Asta au zis"

Articol de - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2017 15:15

Astăzi, la Curtea de Apel a avut loc un nou termen în cazul dezafilierii Universității Craiova, fiind audiați Gigi Becali și Viorel Duru.

În timpul audierilor au avut loc mai multe momente tensionate. Într-unul dintre ele a fost implicat fiul lui Adrian Mititelu.  

Adrian Mititelu jr. s-a întors către Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, acuzați că au dezafiliat ilegal Universitatea Craiova, și a făcut un gest golănesc către cei doi. Tânărul a dus mâinile spre piept, încrucișate, făcând referire la faptul că cei doi ar trebui să fie la închisoare.

"Păi o făcură nenorocită pe mama lui tata. Ea a murit când avea 14 ani", a spus Adrian Mititelu jr.

Citește și: UPDATE Un nou termen în dosarul dezafilierii Universității Craiova » Dialog suburban între Becali, Mititelu, Dragomir și Sandu în sala de judecată: "Te-a retrogradat mă-ta! Vorbește frumos"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
1043399752469746
Gabi Zevedeanu  •  25 Ianuarie 2017, 22:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gogu2005
gogu2005  •  25 Ianuarie 2017, 17:58

o adunatura de interlopi, si acuzatii si acuzatorii. la puscarie cu mititelu si sandu&dragomir.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  25 Ianuarie 2017, 17:08
Postat de Dani Corban pe 25 Ianuarie 2017, 16:02

Cum sună "Mititelu Junior" :))) "Păi o făcură nenorocită pe mama lui tata. Ea a murit când avea 14 ani" Adică bunica lui Mititelu Junior a murit la vârsta de 14 ani? Înseamnă că l-a zămislit pe Mititelu Senior tinerică. În fine, nu era ceva anormal pe vremea aia. Nici pe vremea asta, în grupul lor etnic.

Cred ca matale esti mult mai nenorocit, nu poti intelege nicimacar atat, am senzatia ca tu nu ai 14! si nici posibilitati de evolutie!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează