FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Gigi se bagă din nou peste antrenor » Primul ordin pentru Gâlcă după eliberare: "Scoate-l din echipă!"

Prepeliţă joacă la Steaua din vara lui 2011, cînd a venit liber de contract după ce U Craiova a fost dezafiliată
Prepeliţă joacă la Steaua din vara lui 2011, cînd a venit liber de contract după ce U Craiova a fost dezafiliată

Articol de , - Publicat sambata, 11 aprilie 2015 00:00

Patronul i-a interzis lui Gâlcă, în dimineaţa meciului, să-l folosească pe Andrei Prepeliţă, care a refuzat şi ultima propunere a clubului de a-şi prelungi înţelegerea.

"Prepeliţă a fost răcit. Din cauza asta n-am putut să-l folosim, sper să-l recuperăm pînă la următorul meci". Aceasta a fost explicaţia pe care Costel Gâlcă a oferit-o la finalul meciului cu Petrolul, cînd a fost întrebat de ce a absentat Prepeliţă. Gazeta a aflat însă motivul real pentru care mijlocaşul n-a făcut parte din lotul de 18.

Gigi Becali a fost cel care a ordonat, chiar în ziua meciului, ca Prepeliţă să nu joace. "Gâlcă a fost sunat şi i s-a transmis că nu-l poate folosi pe Prepe fiindcă el a refuzat şi ultima propunere de a-şi prelungi contractul care expiră peste două luni. Gigi i-a telefonat lui Costel chiar în dimineaţa partidei", a dezvăluit cineva din anturajul antrenorului.

Prepeliţă intrase cu echipa în cantonament şi chiar se afla la hotelul unde au stat şi ceilalţi stelişti, însă după intervenţia patronului n-a mai fost păstrat.

E pentru a doua oară în 2015 cînd Prepeliţă e scos în decor de Becali. La derby-ul cu Rapid, Gâlcă a fost nevoit să renunţe şi la el, dar şi la Arlauskis. Ca şi acum, cu Petrolul, şi atunci, Steaua a pierdut pe teren propriu: 0-1.

Prepeliţă e unul dintre jucătorii care se află la final de contract şi care nu vor rămîne în Ghencea, alături de Arlauskis, Latovlevici, Bourceanu şi Rusescu.

6,30 e media notelor GSP ale lui Prepeliţă în acest campionat, fiind primul între jucătorii din actualul lot al Stelei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (77)
458150891008820
Florin Dani  •  15 Aprilie 2015, 10:46

***. ***. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email florin_dani18@yahoo***com

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gabisp
gabisp  •  12 Aprilie 2015, 17:48

Acum ca Becali a iesit din inchisoare o sa aveti iar "munitie" de scris...Iar *** Nimic serios la noul GSP care se vrea cumparat de la tarabe sau de pe net...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

the_gunner
the_gunner  •  12 Aprilie 2015, 07:34

Eliberarea conditionata din pirnaie a lui gigi a fost o mana cereasca pt GSP . Zilnic o sa avem vesti de tipul - ce vraji a mai facut nevasta-mea.S-a intilnit manda cu tanda ,sau mai pe romaneste ,la asa cap asa caciula .

Vezi toate comentariile (77)
Comentează
Close