FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU EXCLUSIV

EXCLUSIV Gino Iorgulescu vorbește în premieră despre viitorul său și-l atacă pe Burleanu: "Nu cred că e în stare să aducă schimbarea!"

Articol de - Publicat vineri, 26 mai 2017 14:01

Gino Iorgulescu a acceptat să vorbească în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor despre o nouă candidatură în fruntea Ligii, dar a răspuns și la întrebarea dacă ar fi tentat să devină principalul contracandidat al lui Răzvan Burleanu la șefia Casei Fotbalului.

"Nu m-am decis dacă voi mai candida la LPF. Mai e timp. Dacă o voi face, va fi pentru a continua să asigur stabilitatea financiară și de imagine a competiției Liga 1. Îmi pare rău, dar eu nu gândesc fotbalul ca pe o dinastie, ca pe o moștenire.

Când nu voi mai fi la Ligă, în niciun caz nu îmi voi lăsa acolo un urmaș! Sper doar să vină după mine un președinte echilibrat, care să lucreze doar în favoarea cluburilor din Liga 1", a spus Iorgulescu pentru Gazetă.

"Cei de la FRF merg pe principiul conducerii prin dezbinare"

Întrebat dacă ar fi tentat să candideze la șefia Federației Române de Fotbal, Iorgulescu a declarat: "Dacă eram mai tânăr, poate aș fi fost tentat să ajung în locul cel mai important de unde se poate schimba fotbalul.

Sunt multe de făcut acolo! S-a construit o oarecare imagine, dar pentru fotbal în sine n-am văzut schimbări și nu cred că actualul management de la FRF e în stare să aducă schimbarea, atât timp cât cei de acolo merg pe principiul conducerii prin dezbinare. Principiile frumoase despre care vorbesc sunt doar pe hârtie. Acțiunile lor nu au nicio coordonare cu vorbele!".

MESAJ PENTRU BURLEANU

Despre relația pe care Gino Iorgulescu o are în acest moment cu Răzvan Burleanu, șeful de la LPF a spus: "Mi-ar plăcea să cred că avem o relație normală, dar simt că din partea lui nu vin aceleași gânduri! La nivel de vorbe spune că vrea să colaborăm, să îl ajut.

Cum să îl ajut când acum vrea să bage mâna în buzunarul cluburilor?! Cum să îl ajut când vrea să elimine acum un reprezentant al Ligii 1 din Comitetul Executiv?! Aceste acțiuni nu se leagă deloc cu poveștile pe care mi le spune când ne întâlnim!".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gabiprossi
gabiprossi  •  27 Mai 2017, 01:55

Nu ne lasa burlene!!!!!!!!!!!!! Tu esti chintesenta fotbalului romanesc si intergalactic!?!?! Fara tine, fotbalul nostru este precum ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează