FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Golgeterul din sezonul trecut al Ligii 1 e liber de contract și așteaptă oferte! Ce planuri are pentru 2018

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 11:46

 Azdren Llullaku (29 de ani) și-a reziliat contractul cu Astana, formație la care a ajuns în ianuarie 2017. Atacantul albanez a înscris un singur gol în Kazahstan, unde a mai jucat și pentru Tobol, sub formă de împrumut.

Fostul golgeter al Ligii 1 se antrenează acum cu Gaz Metan, echipă la care a strâns 120 de meciuri și 35 de goluri în toate competițiile. Este în negocieri cu mai multe formații, unele chiar din România. 

- Salut, Azdren! Am văzut că tocmai ai plecat din Kazahstan...
- Într-adevăr, am decis să terminăm contractul. Am văzut că nu mergea bine, sunt tânăr, am viitorul în față, nu am vrut să stau doar pentru bani și să nu joc. Consider că pot să-mi arăt calitatea în continuare.

- Ce n-a mers acolo?
- Nu știu, atât s-a putut, acum chiar nu mai contează. Mă uit doar înainte.

- Ai dat 16 goluri pentru Gaz Metan și ai rămas golgeter al României. Te așteptai să termini pe primul loc după plecare?
- Sincer, nu prea. Chiar m-am bucurat că s-a terminat așa. Eu am plecat în iarnă, dar avusesem o primă parte a campionatului foarte bună. Rămâne o amintire foarte frumoasă pentru mine și o performanță mare.

 - Ce faci în această iarnă?
- Acum mă antrenez cu Gaz Metan, am vorbit cu antrenorul, cu președintele, le mulțumesc că m-au primit. Aștept să semnez cu o nouă echipă, sper să fie cât mai aproape de casă.

- Te întorci în Liga 1?
- Sunt oferte și din România, dar și de afară. Or eu acum mă gâdesc la străinătate, dar vom vedea. Nu e exclus nimic. Este timp suficient. 

 - Apropo de Gaz Metan, echipa nu trece printr-o perioadă bună. Ce s-a întâmplat?
- Da, iarna trecută au plecat mulți jucători de la echipă, asta a contat. Am lăsat echipa la greu. Dar ăsta e fotbalul, când un jucător are ocazia vieții, se gândește la familie și ia cea mai bună decizie.

- În 2012 jucai în Liga a 4-a din Italia, acum ești om de națională. A fost transferul în România cea mai bună decizie a ta?
- Atunci voiam absolut să fug din divizia a 4-a și să merg în afara Italiei. Aveam probleme pentru faptul că eram extracomunitar și nu puteam merge mai departe. Am fost fericit când am ajuns în România și s-a dovedit a fi o decizie deșteaptă.

- Peste o lună împlinești 30 de ani, până când vrei să joci?
- Mai vreau, nu renunț așa repede. Sper să mai joc încă 6-7 ani. Îmi place prea mult fotbalul. Trăiesc pentru acest sport!

- Ce planuri ai pentru acest an?
- Mă gândesc încă la viitorul meu. Sper să găsesc cea mai bună soluție și să nu fac o nouă greșeală, așa cum am făcut cât am mers în Kazahstan. Sper să am un an foarte bun, așa cum a fost 2016.

16 goluri 
în 21 de meciuri a înscris Llullaku în sezonul trecut, fiind golgeterul Ligii 1, la mare distanță de Bud, Chițu, Nemec, Alibec și Cristea (toți cu 11 goluri)

1.200.000 €este cota pe transfermarkt a lui Azdren Llullaku 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
zagna
zagna  •  17 Ianuarie 2018, 17:23

Becali, daca vrei Atacant, iata-! Nu mai sta pe ganduri !

zagna
zagna  •  17 Ianuarie 2018, 17:15

Becali, daca vrei Atacant, iata-! Nu mai sta pe ganduri !

ss.lazio
ss.lazio  •  17 Ianuarie 2018, 15:25

Il vrei la FC FCSB alaturi de Cristiano Ronaldo? Poate Meme sa ii convinga pe cei 2 sa semneze pe un an jumate cu FC FCSB?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează