FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV GSP.RO Florentin Petre îi ia apărarea lui Patrick: "Poate din cauza asta a băut" » Îl desființează pe Mircea Rednic: "Să se uite la fiica lui"

Articol de - Publicat miercuri, 22 martie 2017 17:06

Florentin Petre a vorbit în premieră după ceea ce s-a întâmplat la "naționala" de tineret, când Ionuț Nedelcearu, Alin Dudea, Vlad Olteanu și Patrick Petre au fost eliminați din lot din cauză că au băut în avionul ce-i ducea în Spania.

"Au greșit, să-și asume responsabilitatea! Nu se poate așa ceva, mai ales la echipa națională. Am înțeles că a fost ziua de naștere a lui Olteanu, dacă voiau să bea un pahar de vin puteau s-o facă alături de toți cei de la echipă. Cum făceam și noi, de altfel.

Ăștia mici au fost mai euforici, au luat-o mai devreme, n-au mai așteptat să ajungă la hotel", a spus Petre, pentru GSP.RO.

"Au mai băut și alții în avion"

Actualul antrenor secund al celor de la FC Brașov, fostul internațional al "tricolorilor" are o altă versiune în privința jucătorilor care au băut la lot.

"Din ce știu eu sigur, Patrick, Dudea și Nedelcearu au frică de avion, cred că și din această cauză au făcut acel gest, regretabil de altfel. Curios este că doar cei de la Dinamo sunt scoși în față, doar ei sunt trași la răspundere.

Au mai fost zeci de cazuri cu jucători sau cu conducători care au mai consumat pe avion. Oricum, asta nu-i scuză pe cei patru, puteau să stea liniștiți în autocar, am înțeles că ar fi zis ceva, din ce am citit. N-am luat legătura cu Patrick, are telefonul închis, vom vorbi la București", a mai spus Florentin Petre.

"Rednic să se uite la ce a făcut fiica lui"

Florentin Petre s-a arătat indignat de faptul că Mircea Rednic i-a criticat copilul astăzi, pe GSP.RO:

"M-a deranjat declarația lui, este a nu știu câta oară când îmi atacă fiul. Mai bine să vorbească despre copilul lui sau de cum își gestionează situația la echipa de club, unde am citit că are probleme. Eu nu m-am băgat să-i spun despre transferurile pe care le-a făcut la Dinamo alături de fiica lui!

Am avut mereu cuvinte de laudă despre antrenorul Rednic, dar ceea ce afirmă spune multe despre omul Rednic. Are răutăți personale și frustrări! A criticat și centrul de juniori al clubului. Normal, dacă el nu i-a băgat în seamă și n-a vorbit niciodată frumos despre ei.

Majoritatea puștilor au pierdut cel puțin un an pentru că nu le-a dat nicio șansă tinerilor crescuți la centru, nu i-a băgat în seamă, știe el de ce!", a mai spus Petre, în exclusivitate pentru GSP.RO.

"Nu pricep de ce Patrick e scos mereu în față, certat mereu, mai ales că el nu bea. Dacă a băut, a făcut-o cu colegii lui, n-a fost niciodată învățat să fie trădător sau "sifon". Au greșit, vor plăti! Și-ar trebui să fie apreciați pentru ceea ce fac pe teren"
Florentin Petre, fost internațional al României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
1281757121918208
Adriana Morun  •  23 Martie 2017, 12:01

Comentarii de toată jena. În primul rând Florentin Petre este tata. Normal că își va apăra copilul. Cred că și voi ați face la fel. Și apoi,nu este capăt de țară că au băut în avion. Important este ce fac pe teren și nu ce fac in afara lui. Nu am înțeles asta niciodată. Doar pt că sunt persoane publice nu ne da dreptul să judecăm. Hal de articole. GSP sau tabloid cam același lucru...

fibra
fibra  •  23 Martie 2017, 09:27

Buna educatie ii dai copilului tau.Chiar tu spuneai ca piticul asta trebuie sa fie mai atent cu escapadele in cluburi,daca vrea sa joace ceva fotbal.

valiza.epo
valiza.epo  •  23 Martie 2017, 08:30

Petre senior este *** De ce vorbeste de fiica lui Rednic?! Fiica lui Rednic NU ARE SCRIS ROMANIA pe haine, ca acesti tineri fara minte!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează